вівторок, 16 серпня 2011 16:20

Вольнова: Янукович - найкрасивіший чоловік України
11

Фото: Фото: gorod.lugansk.ua

Журнал "Viva! Україна" оголосив старт щорічній номінації "Найкрасивіші люди України 2011".

Цього року в числі претендентів на перемогу з'явилося чимало учасників телевізійних шоу. Серед чоловіків вже визначились негласні лідери: герой "Холостяка" Максим Чмерковський та Олександр Кривошапко з "Х-Фактору".

Колега останнього по вокальному шоу, тоді ще Нана Шаталова, а тепер - епатажний виконавець травесті-бой Нана, впевнений, що найкрасивішим чоловіком Україна має стати герой "Холостяка".

"Погано, коли в номінаціях людей ділять за статевими ознаками. Мені просто нічого там вигравати. Зате я можу оцінювати всіх номінантів, не боячись образити когось із них. Якби в списках був Сергій Сосєдов, мій голос був би в числі сотень тисяч інших людей, які люблять і поважають цю велику людину. А так доводиться вибирати з "того, що є". На мою думку, з найбільш мужніх - поза конкуренцією брати Клички та Сергій Конюшок. Серед телеведучих варто виділити Діму Шепелєва та Андрія Доманського. Що стосується учасників телешоу, то тут все набагато складніше, тому що їх досить багато. Читав десь, що організатори номінації навіть очікують війни фанаток Чмерковського і Кривошапко. Якщо вибирати між цими двома красенями, перемогти повинен Максим. Ми з ним познайомилися на телезйомках. Можу з упевненістю сказати, що він дуже цікава і розумна людина. До того ж до біса привабливий", - зазначив травесті-бой Нана.

Телеведуча та світська левиця Світлана Вольнова вважає, що найкрасивішим чоловіком України має стати Віктор Янукович.

"Наш президент Віктор Янукович — найкрасивіший чоловік України. Влада неймовірно приваблива. Йому вона дуже пасує. Навіть якщо вибирати між ним і Тігіпком, все одно - Янукович. Тігіпко дещо слабохарактерний. Хоча, можливо ми всі просто заздримо його дружині. Жінка Януковича знаходиться десь далеко, місце поряд з президентом вакантне, а Тігіпко уже ніяк не схопиш. Він роздягнеться тільки заради своєї рекламної кампанії на турніку повисіти. Із шоу-бізнесу віддала би п'ять балів Олександру Пономарьову, тому що він вернувся у хорошу спортивну форму, в якій був років 10 тому. Ще би відзначила Артема Мілевського за його наглість. Плюс молоде гарне мускулисте тіло - це завжди гарно дивиться. Ось моя трійка. Якщо вибирати між Чмерковським та Кривошапком, то звичайно — перший. Йому скоро пам'ятник поставлять тут. Стільки слави він ніколи не отримає в Америці, скільки тут на нього звалилося", - сказала Вольнова.

Зараз ви читаєте новину «Вольнова: Янукович - найкрасивіший чоловік України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

52

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути