вівторок, 20 листопада 2012 03:16

Вокаліст Slipknot вирішив записати дует з Бібером

Вокаліст Slipknot вирішив записати дует з Бібером
Фото: drugmetal.ru

Фронтмен гурту Slipknot Корі Тейлор оголосив про те, що хотів би записати дует з Джастіном Бібером. Про це повідомляється на сайті Gigwise.Задуматись про співпрацю Тейлора змусив ролик, розміщений на YouTube якимсь користувачем, який не має відношення ні до Slipknot, ні до Бібера. У кліпі, названому "Psychosocial Baby", були поєднані дві композиції - "Baby" Джастіна Бібера і "Psychosocial" очолюваної Тейлором Групи. Відео з'явилося в Мережі в березні 2011-го і за півтора року набрало більше 12 мільйонів переглядів.

Результат суміщення пісень так сподобався Тейлору, що деякий час тому він зв'язався з Бібером і запропонував йому зустрітися в студії, щоб записати акустичну версію пісні "Psychosocial Baby", однак у співака поки не знайшлося часу на запис спільного треку.

Пісня "Psychosocial" входила в четвертий студійний альбом Slipknot "All Hope Is Gone", що надійшов у продаж в серпні 2008 року. У липні того ж року трек також був виданий у вигляді синглу. Альбом зумів піднятися до першого рядка чарта Billboard 200 і до другої позиції в британському хіт-параді.

Пісня Джастіна Бібера "Baby" входила до дебютного довгограючий альбом виконавця "My World 2.0", що вийшов в березні 2010 року. Диск також домігся успіху в чартах (перший рядок у Billboard 200, третя - в британському хіт-параді).

Зараз ви читаєте новину «Вокаліст Slipknot вирішив записати дует з Бібером». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути