Ексклюзиви
вівторок, 13 листопада 2012 16:05

Селена Гомез пішла від Джастіна Бібера через зраду - ЗМІ

Селена Гомез пішла від Джастіна Бібера через зраду - ЗМІ
Кажуть, горе співака - гра на публіку Фото: photo-stars.ru

Американські таблоїди стверджують, що постійні приводи для ревнощів, які співак Джастін Бібер давав Селені Гомез, підштовхнули її до розставання. А його горе - гра на публіку.

Днями стало відомо, що 20-річна голлівудська актриса Селена Гомез кинула свого знаменитого бойфренда - 18-річного співака Джастіна Бібера. Вони зробили офіційну заяву через тиждень після розставання. Друзі Джастіна розповідають, що він не знаходить собі місця і розбитий горем, однак американські таблоїди висловлюють сумніви з приводу його щирості.

Не так давно співака застукали в компанії Барбари Палвін - угорської моделі, і було видно, що їхня зустріч була не першою. Журналісти дотримуються думки, що Селені Гомез просто набридли постійні приводи для ревнощів, які підносив їй екс-коханий.

Нагадаємо, про свої стосунки Селена Гомез і Джастін Бібер заявили в лютому 2011 року. До цього парочка таємно зустрічалася досить тривалий час.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Селена Гомес кинула Джастіна Бібера

А ось фанати і фанатки канадського співака Джастіна Бібера тріумфують. І не тільки тому, що їхній кумир тепер офіційно вільний. Так, на прилавках американських секс-шопів з'явилася гумова лялька, один в один схожа на співака.

Зараз ви читаєте новину «Селена Гомез пішла від Джастіна Бібера через зраду - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути