неділя, 26 березня 2017 16:27

Влад Яма розповів про своє скромне весілля

Влад Яма розповів про своє скромне весілля
Влад Яма з дружиною Фото: LIVEstory

Танцюрист Владислав Яма та його кохана Ліліана одружилися і виховують дитину. Про це стало відомо у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

"Багато було секретів. Весілля було приватним на 50 людей на човні на Дніпрі, ми відпливли, щоб нас ніхто не бачив, у мене є син Леон, якому 15 місяців", - говорить Яма.

Танцюрист довго не наважувався зробити коханій пропозицію..

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Змінився до невпізнанності: Влад Яма відростив велику бороду

"Я довго думав, напевно занадто довго і хочу подякувати Лілі за те, що вона мене витерпіла. Я вирішив, що хочу бути з цією людиною чим довше, тим краще і краще на все життя і тоді зрозумів, що назад дороги немає", - говорить Яма.

Танцюрист зберіг у таємниці і народження дитини.

"Я не кричав про це і вважаю, що це правильно. Це те, чого ми хотіли та мріяли. Він став в манежику у 9 місяців, - говорить танцюрист і додає, як батьківсько змінило його, - це круто, я можу записати собі у граф досягнення, як найперше, тим більше це син, все як ми мріяли".

Танцюрист Владислав Яма та його кохана Ліліана одружилися 1 вересня 2015 року. Пара тихо розписалися в Києві. В Голосіївський РАЦС наречений і наречена прийшли в звичайному повсякденному одязі: замість фати і пишного весільного плаття на Ліліані були шорти, майка і кросівки. Влад, як і його кохана, прийшов в шортах і футболці, а знамениту лисину прикрив кепкою. Таблоїди писали, що пара чекає дитину. Пізніше Яма спростовував чутки про одруження і вагітність Ліліани.

Зараз ви читаєте новину «Влад Яма розповів про своє скромне весілля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути