пʼятниця, 24 березня 2017 07:15

Виявили неопубліковані пісні Gorillaz

Виявили неопубліковані пісні Gorillaz
Альбом вийде через місяць Фото - Getty Images

На відеохостингу Vimeo виявили нові відеокліпи британської рок-групи Gorillaz. Всі вони були опубліковані на одному і тому ж каналі і запаролені простою захисною комбінацією - 2017. Відео виклав світлотехнік групи, не підозрюючи, що запаролені файли можна знайти в Google.

У Gorillaz помітили витік інформації і вилучили записи з хостингу.

Кліп на пісню "Saturnz Barz" представлений у двох версіях — звичайній та панорамній.

Всі опубліковані пісні записані у співпраці з іншими музикантами: "Saturnz Barz" — з ямайським співаком Popcaan, "Andromeda" — з репером D. R. A. M., "We've Got The Power" — з вокалісткою Savages Дженні Бет, "Ascension" — з репером Вінсом Стейплсом. Про це повідомляє lenta.ru.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Треба було дозволити Самойловій взяти участь у Євробаченні", - політолог

Пісні були представлені на радіо і опубліковані на стриминговому сервісі Spotify. 23 березня оголосили назву і дату виходу нового альбому Gorillaz. Диск буде називатися Humanz і вийде 28 квітня, в нього увійдуть 14 пісень.

Gorillaz — британська віртуальна група, що складається з 4-х анімаційних персонажів: 2D, Мердока Никкалса, Локшини і Рассела Хоббса. Колектив був створений вокалістом англійської рок-групи Blur Деймоном Албарном і художником Джеймі Хьюлеттом в 1998 році.

Зараз ви читаєте новину «Виявили неопубліковані пісні Gorillaz». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути