пʼятниця, 12 жовтня 2018 16:41

Вітер погрався із сукнею Кейт Міддлтон та капелюшком Наомі Кемпбелл: зірки приїхали на весілля принцеси
38

Сьогодні відбулось весілля онуки королеви Великої Британії принцеси Євгенії та бізнесмена Джека Бруксбенка. Пара обвінчалася на церемонії у Лондоні.

На церемонії були присутні сотні поважних гостей, серед яких чимало зірок.

Співак Робі Вльямс прийшов з дружиною і тещею, а його донька Теодора йшла позаду нареченої разом з принцом Джорджем та принцесою Шарлоттою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розкішна Кейт Міддлтон елегантно оголила плечі

Наом Кемпбелл, Демі Мур, Лів Тайлер та багато інших завітали до каплиці Святого Джорджа, яка була побудована ще у 15-му столітті.

Сильний вітер зривав з гостей капелюхи та грався із сукнею герцогині Кембриджської. Кейт Міддлтон прибула на весілля у вбранні від улюбленого дизайнера, який створив для неї весільну сукню - Alexander McQueen. Сукні від цього модного дому Міддлтон обирає на всі важливі світські події. У ньому вона була на хрестинах своїх дітей та весіллі принца Гаррі та Меган Маркл. Остання, до речі на весіллі Євгенії була одягнута у вбрання від відомого бренда, який теж створив для неї весільну сукню - Givenchy, доповнила образ капелюшком Noel Stewart. За занадто темний колір вбрання, Меган вже стивгли розкритикувати у мережі.

Принцеса Євгенія та її теперішній чоловік познайомились на гірськолижному курорті у Швейцарії. Євгенії було 20-ть років, а Джеку - 24.

Зараз ви читаєте новину «Вітер погрався із сукнею Кейт Міддлтон та капелюшком Наомі Кемпбелл: зірки приїхали на весілля принцеси». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути