четвер, 31 січня 2013 13:20

Віталій Козловський приховує свою нову дівчину
7

Віталік і Надя познайомились кілька років тому, на одному із радіоефірів
Спочатку це була просто дружба
Парочка провела незабутню відпустку в Дубаї

Віталій Козловський підбирав такий автомобіль, щоб сподобався коханій. У співака роман із фанаткою. Прихильниця закидає співака подарунками і навіть сплачує дорогий відпочинок за кордоном. Саме з нею Козловський провів незабутню відпустку в Еміратах. Але сам співак поки що не наважується покатати подружку на своєму новому авто, повідомляє ТСН.

Напередодні Нового року співак здійснив свою давню мрію — придбав своє перше власне авто.

Зірка зізнався, що водій з нього поки що ніякий. Адже авто з відомими номерами "Шекспір" було не його і за кермом завжди був водій.

"Перший місяць, коли я сидів за кермом, мене зупиняли практично щодня, адже були якісь лажі. Я, наприклад, міг їхати ввечері, не включивши фари", - розповів співак в ефірі програми "ТСН.Особливе".

Її він називає "біленькою лялечкою" і каже, що це було кохання з першого погляду.

"Вона починає іноді спілкуватися, коли ти, наприклад, дуже різко починаєш по гальмам тиснути", - зауважив він.

Козловський обожнює свою красуню. В салоні — ідеальна чистота, а в багажному відділені — повний арсенал необхідних речей для догляду за автомобілем.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Віталій Козловський цілий вечір приймав привітання з покупкою машини

"Це однозначно дєвка, не пацан. Хоча я хочу зараз, як то кажуть, преобразити. Мені хочеться якось її ідентифікувати. Можливо я її і перемалюю, можливо це будуть якісь візерунки", - поділився артист.

Про такий самий автомобіль мріє і нинішня дівчина Віталіка Козловського. Надя Іванова — радіоведуча. Чому вона її досі не купила — невідомо. Судячи з усього, поки що гроші витрачає на Козловського. Нещодавно пара за рахунок Наді відпочила у Дубаї.

"Відмовлятися напевно було некрасиво. Я погодився. Це був несподіваний для мене подарунок. Як правило, все відбувається навпаки, хлопці дарують дівчатам поїздки", - наголосив співак.

Вони познайомились кілька років тому, на одному із радіоефірів. Спочатку це була просто дружба, після спільного відпочинку стосунки стали більш тіснішими. Під час шопінгу в Дубаї пара уже придивлялася до каблучок. Хоча до пропозиції руки і серця, каже Козловський, справа ще не дійшла.

"Персні придивилися. Звичайно одягали на палець. І дивилися, яке краще. Вибір ми свій зробили, нам сподобався один експонат", - зізнався він.

Але побачити Надю на пасажирському місці у новій машині Козловського поки що неможливо. Свої стосунки пара приховує. А сам співак зізнається, що підвозити пасажирів не наважується, поки не став досвідченим водієм.

Зараз ви читаєте новину «Віталій Козловський приховує свою нову дівчину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути