вівторок, 01 вересня 2020 23:46

Віталій Козловський: і студент, і викладач

Віталій Козловський: і студент, і викладач
Віталій Козловський навчатиметься на факультеті музичного мистецтва. ФОТО: Іnstagram.com/vitaliy.kozlovskiy.love

Український співак Віталій Козловський відтепер знову студент. 35-річний артист здобуватиме кваліфікацію магістра на факультеті музичного мистецтва в Київській муніципальній академії естрадного та циркового мистецтв.

Свого часу виконавець закінчив факультет журналістики у Львові. Але вже в 18 років переїхав до столиці і почав кар'єру в шоу-бізнесі.

"Так що студентського життя, як такого, у мене не було. Буду надолужувати! А якщо серйозно, то немає меж відкриттю нових можливостей. Тому в найближчі півтора роки буду поєднувати концерти з навчанням!" - розповів Козловський.

Також Віталій додав, що остаточно вирішив здобувати вищу музичну освіту на карантині.

"Під час самоізоляції я зрозумів, що бездіяльність - не моє. Будь-який вільний час хочу використовувати для розвитку і підвищувати свій професійний рівень. Тому події цього року значно прискорили прийняття рішення, яке зріло вже давно. Коли, якщо не зараз? Не хочу в старості шкодувати про те, що чогось не встиг, не зробив, не спробував, відклав на потім", - поділився співак.

Крім того, ректор Академії запропонував Віталію Козловському викладати студентам практичні заняття й артист погодився без вагань.

"Буду ділитися зі студентами всім, що знаю і вмію сам. І такий процес, коли паралельно отримуєш нові знання і ділишся своїми, вже готовими напрацюваннями, вважаю вдвічі ефективнішим і цікавішим", - додав Віталій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: День знань: зіркові батьки показали, як відвели дітей до школи

30 серпня на каналі "1+1" відбувся перший прямий ефір оновленого сезону проєкту "Танці з зірками". Ефір був сповнений пристрасних та яскравих танців, крім того, не минуло й без неочікуваних новин.

Зараз ви читаєте новину «Віталій Козловський: і студент, і викладач». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути