четвер, 18 липня 2013 10:57

Віталій Кличко не сидить у Раді через незручність

Віталій Кличко не сидить у Раді через незручність
Віталій Кличко Фото: 24boxing.com.ua

Віталій Кличко рідко сидить у Верховній раді, тому що йому зручніше стояти. Про це народний депутат розповів Катерині Осадчій в ефірі програми "Світське життя".

"Цілий день сидіти — це також потрібна підготовка. Я не можу цілий день сидіти, тому іноді встаю, голосую стоячи. Але це немає ніякого значення. Важливо, щоб депутат був на своєму робочому місці", - наголосив Кличко.

За словами боксера, багато часу на відпочинок у нього не буде.

"Я не знаю, чи буде у мене можливість відпочити. Діти зараз знаходяться у бойскаут-кемпі, такий літній табір, так званий піонерський. Це американський табір. Я хочу відвідати їх. У мене буде тиждень, я потім повертаюсь. Але відпочивати на жаль у мене багато часу не буде", - підкреслив Кличко.

Між тим, нардеп пояснив, чому не зміг прийти на прем'єру фільму свого друга актора Тіля Швайгера "Спокусник-2".

"Ми з Тілем Швайгером знайомі вже дуже довгий час. У свій час наші діти ходили у одну школу. Разом зустрічались зранку, коли він приводив своїх дітей, я приводив своїх, коли жив у Німеччині. Я планував бути на прем'єрі фільму. Але засідання Верховної ради продовжувалось до 10 години, тому я не мав можливості бути присутнім, на жаль", - зауважив Кличко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кличка визнали найсексуальнішим політиком України

Крім того спортсмен наголосив, що не хотів би бути актором.

"Немає у мене амбіцій бути актором. У мене був такий досвід, але бажання великого немає. Це дуже важка праця. Я бачив, як Володя знімався, це непросто. Добре, що у мене є брат, він дуже схожий на мене і він може брати участь", - підкреслив він.

Зараз ви читаєте новину «Віталій Кличко не сидить у Раді через незручність». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути