вівторок, 05 жовтня 2010 14:16

Виснажений хворобою Майкл Дуглас їде у навколосвітню подорож

Голлівудський актор Майкл Дуглас, якому в серпні цього року поставили страшний діагноз рак горла, вирішив змінити свої життєві пріоритети: залишити кіно і подумати про сім'ю.

Після успішної прем'єри фільму "Уолл-стріт-2: Гроші ніколи не сплять" Дуглас зібрався відправитися у навколосвітню подорож.

Він хоче якомога більше часу провести з дружиною, актрисою Кетрін Зета-Джонс, і двома дітьми - 10-річним Діланом і 7-річною Кері.

"Одного разу ми зберемося, заберемо дітей зі школи на рік і поїдемо подорожувати. Спочатку - Пхукет, потім - В'єтнам. Ми також хотіли б пожити в Новій Зеландії та Південній Африці. Я думаю, що це - єдина можливість забрати наших дітей від своїх друзів і проводити з ними час так, щоб вони нас не зненавиділи. Коли ти стаєш старшим, то починаєш вже цінувати стосунки, більше піклуватися про близьких", - заявив актор.

Дружина у всьому прагне підтримувати хворого Дугласа. Заради нього актриса розриває контракти. Зета-Джонс відміняє заплановані раніше гастролі заради того, щоб бути з чоловіком в нелегкий для нього період.

"Кетрін і Майклу зараз дуже важко. Вони цінують кожну секунду, яку проводять разом, - цитує слова друзів пари "Комсомольська правда". - Минулого тижня Кетрін довелося залишити Майкла, щоб приїхати до рідного Уельсу на відкриття турніру по гольфу. Там же вона дізналася, що Дугласу різко стало гірше після сеансу хіміотерапії. Вона відразу ж все кинула і тут же полетіла до чоловіка до Нью-Йорку. Відтоді вона вирішила, що відмінить всі заходи, що вимагають від'їзду з дому".

Зараз ви читаєте новину «Виснажений хворобою Майкл Дуглас їде у навколосвітню подорож». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути