понеділок, 11 лютого 2013 13:14

Віра Брежнєва закрутила роман з режисером
5

Популярна виконавиця Віра Брежнєва недовго була в гордій самотності після розлучення з бізнесменом Михайлом Кіперманом. Артистку застали під час поцілунку з відомим режисер Марюсом Вайсбергом.

Не встиг влягтися галас навколо несподіваного розлучення Віри Брежнєвої та Михайла Кіпермана і обговорень причин їхнього розставання, як з'ясувалося, що популярна виконавиця зовсім не тужить на самоті. Артистка зустрічається з режисером фільмів "Кохання у великому місті" Марюсом Вайсбергом.

Спритні папараці примудрилися зняти закохану парочку, коли вони грали в казино.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Віра Брежнєва займеться своїм особистим життям

День народження Брежнєвої припав на час зйомок в Лас-Вегасі. Закохані вирішили відзначити його там разом з друзями та іншими акторами з фільму. Цілий день Марюс не перестаючи влаштовував своїй коханій маленькі сюрпризи, а ввечері перед святковою вечерею, коли вони були тільки вдвох, вручив їй коробочку з прикрасами від однієї з найдорожчих в світі ювелірних компаній Tiffany & Co.

Цікаво, що в той час, поки Віра Брежнєва категорично не коментує подробиці свого особистого життя, її новий коханий Марюс Вайсберг виявився куди більш говірким. На питання, чи дійсно у нього роман з популярною співачкою, він відповів: "Мені б дуже не хотілося обговорювати моє особисте життя. Можна, ми забудемо це питання?" - Як би не підтверджуючи, але і не спростовуючи цю інформацію. Тепер світські пліткарі гадають, коли саме міг спалахнути роман між Вайсбергом і Брежнєвою.

Зараз ви читаєте новину «Віра Брежнєва закрутила роман з режисером». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути