вівторок, 13 вересня 2016 16:24

Віра Брежнєва розповіла про кліп, який встановив рекорд

Віра Брежнєва розповіла про кліп, який встановив рекорд

Співачка Віра Брежнєва ділиться подробицями роботи над кліпами. Цього разу вона на своїй сторінці у соціальній мережі розповіла, як знімала відео на спільну пісню з молдавським співаком Даном Баланом.

Читайте також: Віра Брежнєва розповіла про зйомки на шовкових простирадлах

"Час цікавих історій #VBfacts !! Наступна робота стала незвичайною і зворушливою. А моїм партнером став Дан Балан. Листопад 2010 р. Один з небагатьох випадків, коли мені було запропоновано сценарій - і я погодилася відразу. Без обговорень. Знімали добу. У павільйоні. Коли я в нього зайшла, було дуже холодно...За час зйомок не надто змінилася температура. Я майже весь час була в цій білій маєчці.. А на ногах - Uggs. Декорації мене вразили. Мінімалізм, такий дивний, але такий затишний. Став на добу нашим будинком.

Більша частина кліпу - комп'ютерна графіка. Але щоб її потім намалювати на постпродакшн, все одно використовувався оригінальний реквізит. Трава, Квіти, вода, каміння.

Трава була вирощена спеціально для зйомок. І привезена прям з землею. Але це було не дуже прикольно, з теплого ліжечка ступати на холодну землю. Так що довелося грати захват. Вода з-за холоду в павільйоні швидко ставала крижаною. Доводилося додавати окріп, щоб я могла опустити в неї ноги і не застудитися. Але між кадрами мені так подобалося в ній плескатися, що часом забувала, що вона холодна, а я на роботі. Білу майку купили, але треба було ще щось ...Зрозуміли це за добу.. І за добу @asmekhina пошила маленьку білу сукню.

На майданчику ми з Даном багато базікали, жартували..Час пролітав швидко. Дан поранив ногу об декорації. У якийсь момент підлога була в крові, але вирішили в кліп це не вставляти. Зробили перев'язку і Дан мужньо продовжив зніматися, як ніби нічого не сталося. Найскладніше було - не сміятися, коли знімали кінцівку кліпу. На тебе в упор дивиться муд і коли ти знаєш, що тебе знімають.

Фото саме зі зйомок цього кліпу стало обкладинкою до мого першого альбому # ЛюбовьСпасётМір!. Ой! Ледь не забула!!!! Цей кліп став рекордсменом того часу за результатами пошуку в ютюб серед російськомовних кліпів. Бажаю всім ніжного і велелюбного дня!!!", - пише Брежнєва.

Нагадаємо, раніше співачка розповіла, як знімала кліпи на пісні Кохання у великому місті, "Нірвана", Я не играю.

Зараз ви читаєте новину «Віра Брежнєва розповіла про кліп, який встановив рекорд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути