неділя, 05 березня 2017 13:24

Віра Брежнєва розкрила секрет свого неймовірного тіла

Віра Брежнєва розкрила секрет свого неймовірного тіла
Віра Брежнєва

Співачка Віра Брежнєва займається спортом і дозволяє собі вареники й кекси. Про це розповіла у передачі Світьке життя на телеканалі 1+1.

"Спорт важливий не тільки для фігури, а і для внутрішнього - стану здоров'я, настрою, ендорфінів, для підтримки тіла у гарній формі, - говорить Брежнєва. - Дієти не люблю. Що занадто, то не здраво. Якщо ти достатньно займаєшся, правильно харчуєшся, навіть, якщо раз на місяц щось з'їси калорійне, то це не відбразиться на фігурі".

Нещодавно Віра Брежнєва відсвяткувала день народження, зірці виповнилося 35 років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Віра Брежнєва знялась у сексуальній фотосесії

"У мене той прекрасний вік, коли все можна й нічого за це не буде. Я одягаю шорти, футболку, рюкзак і почуваюся, як дівчинка. Алкоголь закордоном мені не продають, вимагають паспорт. Мені приємно, Подобається, коли старшій доньці, Соні, кажуть, що я її сестра", - говорить Брежнєва.

"Я не дівчинка, не намагаюся нею бути й молодитися спеціально. У мене був період у 33 роки, коли я почала помічати зміни в обличчі, коли з'являються зморшки. Просто звикла до цього, що в цьому віці нормально мати зморшки. Я постійно посміхаюся, через це маю багато зморшок. В інтернеті є коментарі: "Ти маєш вколоти собі ботокс". Я кажу, йдіть і коліть собі самі". Розумію, що аби не було зморшок, має бути спокійніша міміка. Але тоді я буду вже не я, а який тоді кайф від життя, якщо я не буду собою", - додає співачка.

Співачка Віра Брежнєва підкорила обкладинку Women's Health. Зірка позує у спокусливих образах. Команда, яка брала участь у зйомці, виклала в соцмережі відео, на якому Віра позує у ванній.

Зараз ви читаєте новину «Віра Брежнєва розкрила секрет свого неймовірного тіла». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути