Ексклюзиви
середа, 09 березня 2011 18:12

Віра Брежнєва поділилася секретами стрункого тіла
10

Фото: Фото: HELLO!

В інтерв'ю журналу Hello! Віра Брежнєва, яка випускає диск, у якому розповідатиметься про секрети її краси, поділилася деякими з них. Поради від співачки оригінальністю не відрізняються: артистка пропонує жінкам займатися спортом і обмежувати себе в їжі.

"Наприклад, вчора наш режисер зізналася, що вже п'ять днів за моїм прикладом приймає контрастний душ. Я залучила до зйомок фахівців, щоб робота вийшла професійною. І найголовніше - всі мої рекомендації можна виконувати в домашніх умовах", - заявила Брежнєва.

Співачка розповіла, що піклуватися про себе треба щодня і не забувати виділяти на це достатньо часу.

"У мене виходить максимум півгодини вранці і хвилин 15 ввечері. В ідеалі потрібен час. Якщо говорити тільки про шкіру обличчя і тіла. Ще потрібен час на тренування. Хоча на диску мій персональний тренер дає вправу, яка триває всього три хвилини, а "запускає" все тіло", - зізналася вона.

"Їсти потрібно потрошку. Моя порція вміщується у двох долонях. Їсти більше - значить, розтягувати шлунок. Я їм усе, що захочу. Є продукти, які я просто не люблю. Ікру, наприклад. Ну, от не було її в моєму небагатому дитинстві, і чудово я без неї обходилася. Потім спробувала в дорослому віці і смак не оцінила. Така ж історія з устрицями. Але, найголовніше, мені пощастило, що я байдужа до солодкого", - поділилася співачка.

Зараз ви читаєте новину «Віра Брежнєва поділилася секретами стрункого тіла». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути