понеділок, 28 грудня 2009 16:07

Віра Брежнєва обдурила про стать новонародженої дитини

Автор: Фото: Сегодня
  Співачка на сцені української 'Фабрики зірок - 3'
Співачка на сцені української 'Фабрики зірок - 3'

Головна інтрига українського шоу-бізнесу останнього тижня благополучно вирішилася - всупереч запевнянням офіційних представників Віри Брежнєвої співачка насправді народила не сина, а дочку.

"Так, так у мене народилася дочка!" - заявила Брежнєва відразу після зйомок в новорічному гала-концерті "Фабрики зірок-3", що проходив в минулі вихідні в київському Палаці спорту.

І на ходу кинула, що біжить на чергові зйомки. Отже, судячи з тієї активності, з якою Брежнєва відновила творчу кар"єру, молода мама почувається чудово.

Віра навіть побила рекорд ще однієї зоряної матусі Тіни Кароль, яка повернулася на сцену через місяць після пологів. Так і Брежнєва: вранці відрепетирувала в холодному залі Палацу спорту, увечері заспівала дуетом з "фабрикантками" Євою Бушміною, Іриною Крестініною, Сабріною та Ерікою запальну "Любовь в большом городе", а після, затримавшись в гримерці буквально на декілька хвилин, побігла на наступну зйомку.

Треба відмітити, що цікаве положення ні на грам не вплинуло на фігуру співачки, яка на сцену до "фабрикантів" вийшла в напівпрозорому оранжевому сарафані.

Нагадаємо, що чутки про те, що у екс-"ВІА Гри" насправді не син, а дочка, пішли буквально відразу ж після пологів. Головною винуватицею спокою стала старша дочка Брежнєвої, 8-річна Соня, яка поділилася радісною новиною з однокласниками, повідомивши, що у неї з"явилася сестричка Сара.

Проте ще кілька днів тому в офіційному оточенні Віри наполягали, що "у співачки - син, якого за бажанням дочки Соні назвуть Олексієм". Проте з достовірних джерел стало відомо, що у Брежнєвої та її чоловіка, українського бізнесмена Михайла Кіпермана, - дівчинка. Тепер це підтвердила і сама співачка.

За матеріалами Сегодня

Зараз ви читаєте новину «Віра Брежнєва обдурила про стать новонародженої дитини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути