понеділок, 19 березня 2018 15:45

"Він попалив собі пальці": співачка MamaRika розкрила подробиці заручин

"Він попалив собі пальці": співачка MamaRika розкрила подробиці заручин
MamaRika розповіла, як Сергій Середа зробив їй пропозицію

Співачка MamaRika заручилася з коміком Сергієм Середою.

Про це розповіла в передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

"Не змушувала робити пропозицію. Так, підкидала дровішки. Обручку він купив місяці 3 тому. Батьки та друзі всі знали. Обручка була в тумбочці і я нишпорка могла її знайти. Я нічого не підозрювала. Приїхала додому, подзвонила, щоб він вийшов мене зустріти. Сергій довго мештався. Я відкриваю двері, а там просто казка. Свічки по всій квартирі, напевно кілька сотень. Він казав, що спалив собі пальці, доки запалював їх. Я не знала, що сталося. Повертаюся, а він стоїть на одному коліні з обручкою", - говорить MamaRika про те, як відбувалися заручини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали перші кадри фільму про кохання британського принца

Обручка від львіського дизайнера.

"Весілля, яке ми хочемо, буде на острові. Хоча я не напиваюся, але цього дня я це зроблю. Буду в короткій в'язаній сукні, боса", - говорить співачка. Для весілля пара обере острів Балі чи Шрі-Ланку.

Раніше екс-Еріка, яка має новий псевдонім MamaRika, розповіла про свої стосунки зі свекрухою, матір'ю капітана Одеської команди КВК Сергія Середи.

"Я не сказала б, що батьки Сергія одесити. В них проскакує деяка легка вимова. Мене відправили на екскурсію на город подивитися. Я сказала, не вмію нічого робити. Мені показали: "Тут росте полуниця, огірочки". Не дають нічого робити. Це ідеальна свекруха для мене. Я приїжджаю, все наготовано: "Настя, от тобі перше, друге, компот".

Зараз ви читаєте новину «"Він попалив собі пальці": співачка MamaRika розкрила подробиці заручин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути