понеділок, 24 вересня 2012 10:17

Вікторія Дайнеко їде до Німеччини лікувати серйозну алергію

Вікторія Дайнеко їде до Німеччини лікувати серйозну алергію
Співачка вирішила пройти курс лікування у мюнхенських лікарів Фото: ИТАР-ТАСС

Популярна виконавиця Вікторія Дайнеко зібралася до Німеччини. Артистка буде проходити там курс лікування від алергії, яка мучить її вже довгий час.

Вікторія Дайнеко звернулася-таки за кваліфікованою медичною допомогою з приводу своєї алергії. Артистка вирішила пройти курс лікування у мюнхенських лікарів. Про це своїм численним шанувальникам оголосила сама популярна виконавиця у власному мікроблозі.

"Дуже хочеться, щоб німецькі лікарі змогли хоч якось полегшити мою алергію, якщо не вилікувати її назовсім", - поділилася своїми надіями з фанатами Вікторія Дайнеко. Молода артистка зізналася, що хвилюється перед подорожжю. Співачка навіть опублікувала у своєму мікроблозі фотографію закордонного паспорта та вкладених у нього квитків на рейс.

Відзначимо, що алергія, на яку страждає Вікторія Дайнеко, досить серйозна. Наприклад, дівчина не виносить запаху тютюнового диму. А кілька років тому, на Російському тижні моди після нанесення візажистами макіяжу у виконавиці почалися проблеми з оком, які були викликані алергічною реакцією або інфекцією. Але тоді артистка воліла лікуватися самостійно, звернувшись за порадами не до фахівців, а до друзів.

У російському шоу-бізнесі не тільки Вікторія страждає від алергії. Наприклад, ті ж проблеми у Наташі Корольової. Вона з 25 років мучиться алергією на пилок рослин, але з кожним роком проблеми з носоглоткою збільшуються, а лікування затягується. У результаті співачка вирішила звернутися до лікарів, які поставили їй страшний діагноз: якщо вона буде продовжувати вести той спосіб життя, який веде, тобто відвідування вечірок і, як наслідок, безладний прийом їжі, якщо не сяде на спеціальну дієту, то її алергія, яка, як з'ясувалося, зовсім не алергія, а серйозне порушення імунітету, може призвести до аутоімунних захворювань.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лікарі поставили Наталі Корольовій страшний діагноз

Іншими словами, організм Корольової почне виробляти клітини-вбивці, які будуть знищувати не тільки хворі, але й здорові клітини. Лікарі порекомендували Наташі спеціальну дієту. Корольова злякалася і послухала їхніх порад. Однак незабаром вона зрозуміла, що не може жити "стерильно" і зізналася в одному з інтерв'ю, що періодично дозволяє собі "заборонені" продукти.

Зараз ви читаєте новину «Вікторія Дайнеко їде до Німеччини лікувати серйозну алергію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути