вівторок, 05 липня 2011 10:27

Вікторія Бекхем вперше буде годувати дитину грудьми

Вікторія Бекхем вперше буде годувати дитину грудьми

Вікторія Бекхем, яка вчора мала народити четверту дитину за допомогою кесаревого розтину (і нарешті дівчинку), повідомила, що вперше відмовиться від штучного вигодовування і буде годувати дитину лише грудним молоком.

Мама 12-річного Брукліна, 8-річного Ромео і 6-річного Круза, яка нещодавно з гордістю запевняла, що "не бере декретних відпусток", цього разу вирішила взяти відпустку довжиною в кілька місяців, щоб повністю присвятити себе довгоочікуваній доньці.

"Тепер все стане по-іншому, - зазначила вона. - У моєї доньки буде все найкраще і тільки натуральне".

Нагадаємо, що 6 місяців тому Вікі видалила грудні імплантанти.

"Досить з мене цих торпедних установок! - так прокоментувала вона своє рішення в інтерв'ю журналу Vogue. - Ось, дивіться, їх немає".

Незабаром після того, як стало відомо про четверту вагітність колишньої учасниці Spice Girls, з'явилася інформація про те, що зірка не на жарт перейнялася ідеями природного материнства.

"На цей раз Вікторія почуває себе впевнено і спокійно і збирається насолоджуватися", - говорили її друзі.

Днями місіс Бекхем написала в твіттері: "Девід вже накачав різної музики для дитини. Love (The Beatles Album), рок-композиції, аранжовані як колискові ... це щось!".

Нагадаємо, зірка народила старшого сина, Брукліна, в 1999 році, коли їй було 24 роки. Через кілька місяців, які потрібні були молодій мамі, щоб скинути набрану під час вагітності вагу, відбулося весілля.

Зараз ви читаєте новину «Вікторія Бекхем вперше буде годувати дитину грудьми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути