Ексклюзиви
четвер, 13 грудня 2018 16:07

Вікторія Бекхем позбулась татуювання, присвяченого її чоловіку

Вікторія Бекхем позбулась татуювання, присвяченого її чоловіку
Журналісти не побачили на спині Вікторії напису на івриті "Мій чоловік належить мені, а я належу своєму чоловікові". Фото: з відкритих джерел

Зіркова пара Девіда та Вікторії Бекхемів знову привернула увагу папараці на церемонії British Fashion Awards у Лондоні. Папараці помітили, що під час останнього виходу у світ пара не обіймалася і мала не надто щасливий вигляд.

Журналісти помітили одну деталь, яка відновила розмови про можливе розлучення пари. Вікторія Бекхем позбулася чергового татуювання - символу їхнього з Девідом кохання. Журналісти не побачили на спині Вікторії напису на івриті "Мій чоловік належить мені, а я належу своєму чоловікові".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бекхеми продають свій казковий будинок за $33 млн

Таким чином дизайнерка нібито підтвердила чутки про проблеми у стосунках з чоловіком.

Це вже не перше тату, якого Вікторія вирішила позбутися. Раніше вона видалила напис "Разом назавжди" на своєму зап'ясті. Свої дії Вікторія тоді пояснила тим, що малюнки на тілі більше не відповідають її статусу.

Втім жодних заяв про можливий розрив пара поки не робила.

Бекхеми одружені вже 19 років. За цей час у Вікторії та Девіда народилися четверо дітей – троє синів - Бруклін, Ромео Круз, і донька Гарпер.

Родина Бекхемів сфотографувалася для обкладинки номера глянцю Vogue. Приводом для фотосесії став 10 ювілей бренду одягу Вікторії Бекхем.

Зараз ви читаєте новину «Вікторія Бекхем позбулась татуювання, присвяченого її чоловіку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути