Ексклюзиви
вівторок, 07 серпня 2012 16:52

Вікторія Бекхем постійно носить окуляри через короткозорість

Вікторія Бекхем постійно носить окуляри через короткозорість
Знаменитість розкрила свій секрет Фото: iamlady.com.ua

Вікторія Бекхем, найзнаменитіша модниця в світі, постійно на прицілі у папараці. І практично завжди у темних окулярах. Довгий час усі вважали, що це данина стилю, проте днями Вікі зізналася, що страждає на короткозорість.

39-річна фешнікона Вікторія Бекхем давно займається дизайном одягу та аксесуарів, а нещодавно приступила до виробництва окулярів. Ще б пак, адже Вікі практично не розлучається з ними. Раніше папараці думали, що таким чином вона намагається приховати від фотографів своє обличчя, проте насправді Вікторія страждає на короткозорість.

Саме тому "екс-перчинка" вирішила створити окуляри, які б повністю відповідали її уявленням про моду і позбавляли від проблем із зором.

"Мені і справді потрібно носити окуляри, - зізналася Вікторія Бекхем, - але я так і не знайшла окулярів, які б мені підійшли або особливо сподобалися".

Тому модельєр сама взялася за дизайн ідеальних окулярів для себе. Результатом праці стала ціла лінія від Victoria Beckham.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Мода вкрала мою посмішку!" - Вікторія Бекхем

"Я завжди була досить сором'язливою, ось чому я вирішила зробити їх сама, - каже місіс Бекхем. - Буде здорово хоча б раз побачити, куди я йду".

Щоправда, дозволити собі цей аксесуар зможуть далеко не все: ціна буде варіюватися від 365 до 420 доларів.

Зараз ви читаєте новину «Вікторія Бекхем постійно носить окуляри через короткозорість». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути