середа, 31 березня 2010 09:25

Вікторія Бекхем плаче через чоловіка

Вікторія Бекхем плаче через чоловіка

Дружина відомого футболіста Девіда Бекхема Вікторія серйозно стурбована тим, що її чоловік проводить мало часу з сім"єю і дітьми.

Вікторія не змогла стримати своїх емоцій після того, як зірвалася їхня запланована зустріч з чоловіком в лондонському аеропорту Хітроу. Останнім часом вони живуть за тисячі миль один від одного: Вікторія в Лос-Анджелесі виховує трьох синів (11-річного Брукліна Джозефа, 7-річного Ромео, 5-річного Круза), тоді як Девід проводить велику частину часу в Італії, виступаючи за футбольний клуб "Мілан".

"Вони все ще кохають один одного, але за останній рік стало очевидне, що вони рухаються у різних напрямках, - говорить близький друг пари. - Девід хороший батько, але останнім часом він бачиться з дітьми лише на короткий час".

Інцидент в аеропорту тільки підтверджує кризу у стосунках подружжя Бекхемів.

"Вони не бачилися весь тиждень і в аеропорту упустили єдину можливість зустрітися. Тому немає нічого дивного, що Вікторія розплакалася", - розповіло джерело журналу People.

Вікторія ніколи не перешкоджала кар"єрі Девіда Бекхема, та й сама приділяє немало часу розвитку свого бренду. Днями екс-учасниця групи "Spice Girls" прилітала до Москви, щоб побувати на закритому показі своєї колекції суконь в московському ЦУМі і познайомитися з російською столицею.

"Вікторія мріє про ідеальне життя, в якому вони змогли б бачитися з Девідом частіше без шкоди для свого кар"єрного зросту", - говорить друг сім"ї.

Дни.ру

Зараз ви читаєте новину «Вікторія Бекхем плаче через чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути