середа, 07 березня 2012 17:45

Віктора Медведчука не бентежать сміливі декольте Оксани Марченко

Віктора Медведчука не бентежать сміливі декольте Оксани Марченко

Віктор Медведчук в плані вибору своєю дружиною телеведучою Оксаною Марченко своїх вбрань дуже суворий чоловік. Про це екс-глава Адміністрації президента розповів Каті Осадчій в ефірі програми "Світське життя", пише ТСН.

"Але все таки я розумію, що є артистичний, творчий образ, який обов'язково потрібен для того, щоб привертати увагу до тих програм, де вона працює. І я десь непогано до цього ставлюся, хоча і в міру вимогливо", - зазначив він.

"Як би не з'явилося суперників. Треба прагнути, щоб їх не було і в будь-якому випадку я буду для неї краще, ніж будь-хто. Я хочу сказати, що будь-який чоловік, який любить жінку і дійсно про неї піклується, він повинен постійно думати про те, що він повинен бути в центрі її уваги. Ось я і намагаюся бути в центрі її уваги, намагаюся, щоб мій образ їй підходив і вона мене завжди любила. І, якщо це мені вдається, то я гарантований від будь-яких невдач і будь-яких неприємностей", - підкреслив Медведчук.

Екс-глава Адміністрації президента вважає, що дуже вже відверті вбрання Марченко за ці роки все таки не одягала.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оксана Марченко робить уколи Медведчуку

"Коли вона повертається і ми починаємо обговорювати, що ж було і як було, то я звичайно цікавлюся, як це все сприймалося. Не сукні, а саме вона, її образ, її артистизм, її творчість, скільки людей у неї взяло автограф. І взагалі, я радію успіхам своєї дружини", - підсумував він.

Зараз ви читаєте новину «Віктора Медведчука не бентежать сміливі декольте Оксани Марченко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути