пʼятниця, 27 листопада 2020 09:47

Віктор Павлік нарвався на скандал через фото

Віктор Павлік нарвався на скандал через фото
Віктор Павлік зробив фото із скандальними сестрами. Фото: facebook.com/vpavlik100

Віктор Павлік опублікував у Facebook спільне фото з дуетом Анна-Марія - колишніми учасницями Нацвідбору на Євробачення-2019, які втрапили в скандал через позицію щодо Криму. Цим вчинком співак нарвався на критику шанувальників.

Підписники різко відреагували на знімок. Дорікали Павліку в потуранні "концептуально зашквареним" сестрам, які "не знають, чий Крим".

Сам Віктор заступився за дует. У коментарях відповів, що критика марна, вони насправді позитивні, з правильною позицією.

"Зовсім вони не зашкварені, а абсолютно нормальні класні позитивні люди, з правильною позицією. Це у вас ілюзія. Незважаючи навіть, що вони з Криму, вони дуже навіть україночки - і душею, і серцем вони тут. Так не можна до людей ставитися. Не по-християнськи, як мінімум", - написав Павлик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фіналістки нацвідбору Євробачення-2019 не змогли відповісти, чий Крим

Незабаром і самі Анна та Марія Опанасюк долучилися до суперечки й почали виправдовуватися:

"А цікаво, чим і як ми, як ви кажете, "зганьбили" країну? Тим, що намагаємося якісно і чесно робити свою справу у своїй країні, незважаючи на всі складності - артисти зрозуміють. Пишемо пісні українською мовою, тим самим робимо внесок у розвиток саме української музики, платимо податки, беремо участь у багатьох благодійних концертах і проєктах. Насправді любимо і поважаємо країну і людей. Нікому нічого поганого за життя ми не зробили, бачить Бог. Жоден закон ми не порушили. Ми живемо по совісті. Про які корисливі цілі ви говорите? Ви нас зовсім не знаєте, а щось стверджуєте. Судите. Не треба вважати себе більшим українцем, ніж ми. Україна різна. Але це не означає, що той, хто голосніше за всіх вигукує "Слава Україні" є найбільшим патріотом. Для нас патріотизм в іншому, у справах".

Український дует Anna Maria, який брав участь у нацвідборі на Євробачення-2019, неприємно шокував мережу виступом на Міжнародному пісенному конкурсі "Нова хвиля-2019" у Росії.

Зараз ви читаєте новину «Віктор Павлік нарвався на скандал через фото». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути