неділя, 12 січня 2020 01:35

Відверті і розкуті: як розслабляються знаменитості на зйомках в Антуана Вергла
35

Американський фешн-фотограф з Парижа Антуан Вергла працював з багатьма зірками і топ-моделями. Фірмовим стилем Вергла стала розкутість моделей — Антуан дозволяв дівчатам вести себе вільно і приймати будь-які пози.

До Антуана Вергла велика частина модних зйомок була постановочною. Моделі позували у статичних позах у відповідності до вказівок фотографів, схеми студійного освітлення були складними, але стандартними. Вергла ж перший почав працювати в невимушеній репортажній манері. Він зробив зйомку більш відвертою і розкутою. Антуан Вергла став першим, хто дозволив своїм моделям повністю розслабитися. Він використовував природне освітлення. Цей затишний стиль зйомки став його фірмовим прийомом, який цінують всі ведучі модні журнали: Elle, Vogue, GQ, Esquire, Maxim і Sports Illustrated.

Вергла закінчив бізнес-школу у Франції. Працював ведучим телевізійного шоу для підлітків. Він представляв відеокліпи, трейлери до фільмів та інтерв'ю зі знаменитостями. Іноді підробляв моделлю в телерекламі. Тоді ж уперше почав фотографувати свою дівчину, модель Кетрін Анелл.

У 1990 він вирішив переїхати в Нью-Йорк, щоб стати фотографом. Його завзятість було винагороджено: йому доручили зробити серії фотографій топ-моделей різних країн для французького видання журналу Elle. Дуже особисті, невимушені, домашні портрети висхідних зірок моди: Стефані Сеймур, Лінди Євангелісти, Наомі Кемпбелл, Клаудії Шиффер і Сінді Кроуфорд — принесли Антуану Вергла перший успіх, а незвичайний стиль фешн-зйомки став його візитівкою.

У 2015 році одну з фотографій Антуана Вергла продали за 15 тис. фунтів стерлінгів на аукціоні Philipps De Pury в Лондоні.

Антуан Вергла. "Celebrities" ("Знаменитості")
Антуан Вергла. "Body" ("Тіло")
Антуан Вергла. "Body" ("Тіло")
Антуан Вергла. "Body" ("Тіло")
Антуан Вергла. "Body" ("Тіло")

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фотограф Тоні Келлі: "глядач має здригнутися від своїх думок та бажань"

Зараз ви читаєте новину «Відверті і розкуті: як розслабляються знаменитості на зйомках в Антуана Вергла». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути