середа, 03 квітня 2024 15:24

"Відриваємо їм голови" - Ярмак зізнався, чи вбивав окупантів на фронті
3

Олександр Ярмак
Фото: instagram.com/yarmak_music
Олександр Ярмак
Олександр Ярмак

Репер Олександр Ярмак, який захищає Україну на фронті, зізнався, чи вбивав російських окупантів.

У розмові зі Славою Дьоміним військовий розказав, що раніше він "з будинку в себе мурах на листочку виносив", але зараз все інакше.

"Зараз просто нам не залишили вибору, це реально орда темряви. Ми їх просто шматуємо дронами, відриваємо їм голови, руки, ноги, а вони все одно пруть і ти думаєш: "Що ти тут забув?", - поділився артист.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Народну артистку України засудили до 10 років тюрми за підтримку Росії

У вересні минулого року захисник очолив підрозділ управління дронами. Тож за знищенням ворога він спостерігає з монітора.

"У нас бігають якісь солдатики й ми їх знищуємо. Ти не замислюєшся там глибше, що це людина. Ти бачиш що він корчиться, що в нього там відірвало руку або ще щось, він вже помирає, але мені їх взагалі не шкода, от просто взагалі не шкода! І я це сміття буду продовжувати знищувати тому, що це нелюди! Вони несуть смерть і руйнування цій планеті, хтось просто має це зупинити", - наголосив Олександр.

Раніше Ярмак розповів, як на його сім'ю вплинула війна. Військовий зізнався, що відстань негативно впливає на їхні стосунки з дружиною Анною.

Зараз ви читаєте новину «"Відриваємо їм голови" - Ярмак зізнався, чи вбивав окупантів на фронті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути