середа, 03 квітня 2024 12:40

Народну артистку України засудили до 10 років тюрми за підтримку Росії
3

Ружена Рубльова
Фото: Фото з соціальних мереж
Ружена Рубльова
Ружена Рубльова

Народну артистку України Ружену Рубльову засудили до 10 років позбавлення волі за колабораціонізм.

Рівненьский міський суд зазначив, що вона виступила на концерті, який був присвячений прославлянню Росії та окупації українських територій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українська співачка-зрадниця Яна Соломко неочікувано виправдалась державною мовою

"Рубльова - громадянка України, усвідомлювала здійснення відкритої російської агресії, яка розпочалася 24.02.2022 року повномасштабним вторгненням на територію України. З метою переслідування особистих інтересів, вона погодилась на пропозицію представників окупаційної адміністрації та взяла участь у мітингу-концерті в Москві. Артистка у супроводі "хору військ національної гвардії Російської Федерації" виконала музичну композицію, яка розпочинається словами "Здесь птицы не поют…", - йдеться у повідомленні.

Зазначимо, що Ружена Рубльова отримала звання народної артистки України у 2021 році. А вже через рік перейшла на бік російських окупантів у Херсоні і стала директоркою двох музичних шкіл.

Співачка-зрадниця Таїсія Повалій оскандалилась черговою заявою про повномасштабне вторгнення РФ в Україну. У розмові з російським пропагандистом Борисом Корчевніковим путіністка заявила, що війна подарувала її шанс на життя.

Зараз ви читаєте новину «Народну артистку України засудили до 10 років тюрми за підтримку Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути