понеділок, 01 квітня 2024 11:00

Українська співачка-зрадниця Яна Соломко неочікувано виправдалась державною мовою
4

Допис Яни Соломко
Фото: instagram.com/yana.solo
Яна Соломко з новим чоловіком
Яна Соломко в Росії
Яна Соломко в Росії

Українська співачка-зрадниця Яна Соломко вперше пояснила, чому під час повномасштабної війни залишилась жити й працювати в Росії.

У своєму Instagram жінка опублікувала допис-виправдання українською мовою.

"Я переїхала до Росії у 2018 році, до війни (не під час війни), і це було повністю професійне рішення. У мене були договірні зобов'язання, і під час війни, перебувати в Росії як українці було складно. Зрештою, мені вдалося закінчити контракт і виїхати з Росії до США. Росія не була моєю батьківщиною. Я українка, і це ніколи не зміниться, хто б і що не говорив і не писав. До і після початку війни я робила те, що повинна була робити як професіонал, що має юридичний контракт, і це не підлягає нічиїм засудженням", - зазначила Соломко.

Додала, що її новий чоловік не росіянин, а "багатонаціональна людина".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "У мене виросли крила" - Повалій пробила дно черговою заявою про війну

"Ми з чоловіком знайомі 11 років. Всі ці роки між нами завжди були стабільні з повагою дружні стосунки. Він багатонаціональна людина, але не росіянин, як пишуть. Про нашу дружбу вже багато років знали навіть наші батьки. Він той, хто вже був у моєму житті, а не той, кого я нещодавно зустріла... Він приїхав до Маямі після того, як я виїхала з Росії... і за якийсь час ми зрозуміли, що почуття всі ці роки були більше, ніж дружба... і вирішили, що більше не втрачатимемо жодного дня! Ми одружилися у жовтні 2023 року. А 23 березня ми святкували наш великий день з нашими рідними та близькими людьми у палаці в Стамбулі", - сказала артистка.

Наголосила, що зараз вони вже не перебувають у Маямі.

"Цього літа ми будемо насолоджуватись кожним моментом Середземномор'я, а потім будемо жити в Європі", - підсумувала Яна.

Ведуча-зрадниця Регіна Тодоренко, яка народилась в Одесі, а зараз живе в РФ і замовчує повномасштабну війну в Україні, отримала російське громадянство. За інформацією росЗМІ, паспорт країни-агресорки у неї з'явився нещодавно.

Зараз ви читаєте новину «Українська співачка-зрадниця Яна Соломко неочікувано виправдалась державною мовою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути