Ексклюзиви
пʼятниця, 30 квітня 2010 17:28

Відому сваху на очах у сусідів побив ревнивий чоловік (ФОТО)

Сваху російського телешоу "Давай одружимося", 46-річну Розу Сябітову на очах сусідів біля будинку побив 37-річний чоловік Юрій.

"Він бив мене на очах всього будинку, - згадує Роза. - Люди проходили повз. Якщо до цього він бив мене в квартирі і просто загнав в кут, де кулаками особливо не помахаєш, то на вулиці було повне роздолля. Зізнатися чесно, навіть цього разу я не збиралася виносити сміття з хати... Коли приїхала "швидка", мене запитали, чи буду я лягати до лікарні, адже у мене легкий струс мозку, а я думала тільки про те, як терміново вставити зуб і прибрати синці", - заявила Сябітова.

Відразу ж після інциденту Юрій поїхав відпочивати на південь і тепер шле дружині повідомлення, як кохає її.

"Але у мене в душі все померло щодо нього...", - додала Роза.

Проте, не дивлячись на синці, удари, вибитий зуб і струс мозку, Роза садити за ґрати чоловіка не збирається: "Розлучення - питання вирішене, а садити його не збираюся. Головне, щоб не підходив до мене близько і не чіпав дітей. Інакше діятиму по-іншому".

За словами Рози, вона чудово уявляла, за кого виходить заміж: "Я знала, що він бив своїх попередніх жінок, але вважала, зі мною цього не буде - я ж психолог. Тим більше була закохана і сподівалася на силу кохання. Та й чесно зізнатися, перший чоловік на мене ніколи не піднімав руку, а бійки власних батьків в бараку, де ми жили, я вже за 30 років забула".

Як з'ясувалося, в її коханому постійно скипали ревнощі. То його дратувало, що чоловіки на телепроекті часто дарували Розі квіти, то він був незадоволений, що в шлюбному агентстві Сябітової працюють чоловіки. Роза вважала, що дружина повинна допомагати, а чимось навіть служити коханому. Вона залучила молодого чоловіка у власний шлюбний бізнес, адже на момент їхнього знайомства у Юри був лише невеликий спортклуб, який не приносив доходу.

Дни.ру

Зараз ви читаєте новину «Відому сваху на очах у сусідів побив ревнивий чоловік (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути