Ексклюзиви
понеділок, 12 квітня 2010 14:19

Як знайти чоловіка своєї мрії

Як знайти чоловіка своєї мрії

Аби знайти чоловіка своєї мрії, треба визначитися, для чого він потрібен. Так радить на семінарі у столичному "Українському домі" москвичка Роза Сябітова. Вона 15 років працює свахою. Заснувала шлюбне агентство "Роза плюс". За цей час одружила півтисячі пар. Щомісяця проводить семінари у Києві. Два роки тому випустила книгу "Бути чи не бути стервою".

"Коли вибираєте чоловіка, дивіться для чого він потрібен. Є чоловіки-дворняги і чоловіки-бультер"єри. Дворняжки – вірні. Будуть мити вам ноги і воду після цього пити, але ви не навчите дворняжку заробляти гроші. Їх зароблятимуть бультер"єри. Вони рідко бувають вдома, приходять злі і втомлені. Від них не дочекаєшся сексу і ласки. Не шукайте чоловіків з усім комплексом. Ідеальних – не буває", - підкреслила Сябітова.

Радить заводити знайомства скрізь, крім стадіону під час футбольного матчу.

"Тоді чоловіка підчепити найважче. На першому побаченні програють жінки, які багато говорять. Чоловік – не батюшка і не психолог. Не треба говорити йому про свої проблеми. Робіть йому компліменти. Розпитуйте, де працює, чим захоплюється, чого розлучився з попередньою дружиною. Це допоможе вам потім заповнити той збиток, що йому нанесла попередня жінка. Завжди майте під рукою візитку, але не там, де написано,що ви генеральний директор. Це злякає чоловіка. Якщо дали йому свій телефон, не дзвоніть першими", - наголосила сваха.

Рекомендує вчити своїх чоловіків дарувати квіти і подарунки.

"Багато жінок нарікає, що їм не дарують подарунки. У мене були забезпечені чоловіки, а я завжди дивувалася, чому вони не дарують мені золоті каблучки з діамантами. Так думає багато жінок. Якщо хочете, щоб чоловіки дарили вам каблучки, поскидайте з себе пластмасову біжутерію. Купіть собі дорогі персні. Тоді чоловік зрозуміє, що вам подобаються такі прикраси і стане їх купувати. Коли чоловік дарує вам подарунок, віддячте йому за це поцілунками і коханням. Коли він вдруге йтиме біля ювелірного магазину, і згадає, яку пристрасну ніч ви подарували йому за попередню каблучку, і купить ще одну", - зазначила вона.

Не радить жінкам продовжувати перше побачення у ліжку.

"Чоловіки ділять жінок на фавориток і конячок для певних цілей. Не розставляйте свої ніжки перед будь-ким. Сексом потрібно займатися не раніше п"ятого побачення. Якщо на перших трьох побаченнях хлопець не тягне вас у ліжко - ви для нього фаворитка. Вдалі шлюби, коли обоє люблять, але таких шлюбів дуже мало. Не треба мені розказувати про ваших батьків, які 30 років живуть душа в душу. Попитайте у мам, якою ціною їм це вдалося", - підкреслила Сябітова.

Застерігає жінок від розлучень.

"Якщо вийшли заміж, а чоловік перестав подобатися і приносити задоволення, не спішіть розлучатися з ним. Навіщо міняти шило на мило. Не думайте, що інший чоловік кращий. У нього свій набір недоліків. Чоловік у 50 – ще наречений завидний, а ви вже не та наречена, якою були у 20", - додала сваха.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Як знайти чоловіка своєї мрії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути