вівторок, 06 грудня 2011 15:20

Відомою Олесю Стефанко зробив голлівудський фотограф

Відомою Олесю Стефанко зробив голлівудський фотограф

Першу віце-міс світу Олесю Стефанко відомою зробив голлівудський фотограф Фаділь Беріша. Про це вона розповіла в інтерв'ю Gazeta.ua.

"Це людина, яка мене побачила. Саме він винайшов в мені оцей погляд, коли я ставлю обличчя трохи боком. Сказав, що це моя родзинка. А на самому конкурсі Фаділь порадив мені постійно бути перед камерами і об'єктивами. В реальному житті я тихенька, а на конкурсі краси це погана риса. Також за його порадою я набрала вагу. До конкурсу була дуже худою. При зрості 176 важила 50 кілограм. А Фаділь сказав мені: "Якщо не набереш двох кіло, то на конкурсі купальників просто загубишся на фоні латиноамериканок". І мені розробили спеціальну білкову дієту плюс фітнес і 2,5 кіло набралися в потрібних місцях", - відмітила Стефанко.

Своїм успіхом Олеся завдячує ще топ-комітету "Міс Україна" — Олександрі Ніколаєнко та Ані Філімоновій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олеся Стефанко не хоче заміж за мільйонера

"Саша радила мені постійно дивитися покази Вікторії Сікрет, перекласти волосся з правого на лівий бік, а на конкурсі краси піти до візажиста, яка робила мейк колишній Міс-Всесвіт. Коли вийшла від неї, всі в мене питали: "Скажи, де знаходиться той візажист, який тебе фарбував". Аня Філімонова — людина, яка зі мною працювала цілий рік. В неї вже такий "глаз-алмаз", що вона помічає геть усе. От я трошки поправилась і вона мені каже: "Мені здається чи ти трошки поправилась?". Вона організовувала всі виходи на вечірки, інтерв'ю і поїздки. Аня добре розбирається в людях. Тепер після конкурсу часто каже мені: "Пам'ятай, є люди, яким потрібна не ти, а титул", - підсумувала Стефанко.

Зараз ви читаєте новину «Відомою Олесю Стефанко зробив голлівудський фотограф». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути