Ексклюзиви
середа, 14 лютого 2018 18:39

Відомі українці розповіли, як вітають коханих з Днем святого Валентина

У День закоханих відомі українці розповіли, на які романтичні сюрпризи їх підштовхує любов.

Автор: Прес-служба
  Павло Зібров дарує дружині квіти
Павло Зібров дарує дружині квіти

Павло Зібров, народний артист України:

"Пам'ятаю на дачі випало величезна кількість снігу і я вирішив викласти метровими трояндами на снігу під вікном "Я люблю тебе, Марино". Дружина, як прокинулася вранці, виглянула у вікно і побачила це. Шок не проходив довго".

Автор: Прес-служба
  Актор Богдан Юсипчук
Актор Богдан Юсипчук

Богдан Юсипчук, актор:

"Коли навчався в театральному університеті, грошей не вистачало навіть на дешеві сосиски, тому доводилося включати фантазію. Купив три балончика з фарбою і кілька пляшок пива охоронцеві гуртожитку, щоб випустив нас з другом вночі. У планах було намалювати серце з ім'ям пасії на сусідній будівлі. Було темно, серце вийшло криве, але з любов'ю. Дівчина на ранок не відразу помітила його, більше милувалася випалим снігом. Серце досі красується на стінах тієї будівлі".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 незвичайних ідей для романтичного вечора у День закоханих

Автор: Прес-служба
  Діджей Євген Sender
Діджей Євген Sender

Євген Sender, діджей:

"Одного разу мені вдалося нестандартно привітати кохану. Був сильний мороз. Вирішив зробити сюрприз на повітряній кулі і заспівати серенаду під вікном. Тільки розгорнути кулю у дворі було неможливо, тому невелику звичайну кулю абияк надули газом, прикріпили до неї тонку нитку для контролю і конверт. Жила вона на сьомому поверсі, у потрібний момент подружка вивела її на балкон і тут ми - бременські музики і повітряна куля. Коханій було дуже приємно".

Автор: 23-59.com.ua
  Олександр Педан з дружиною Інною
Олександр Педан з дружиною Інною

Олександр Педан, ведучий:

"Упевнений, що найкрутішим Днем святого Валентина стане саме цей. З дружиною і друзями вирішили відправитися в село Криничне, Одеської області на виноробню "Колоніст". 14 лютого особливий день у виноробів, схоже на винний Новий рік - балканська свято "Трифон Зарізан", на честь християнського священика Трифона, захисника виноградників. За традицією, в цей день підрізають лози, щоб отримати восени хороший урожай. Що може бути романтичнішим, ніж ритуали і вечеря з вином і моєю коханою".

Фахівці з Університету Флориди розробили нескладний психологічний тест, що дозволяє з великою ймовірністю передбачити, будуть кохані зраджувати один одному в найближчі 4 роки спільного життя.

Зараз ви читаєте новину «Відомі українці розповіли, як вітають коханих з Днем святого Валентина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути