Ексклюзиви
субота, 27 листопада 2010 10:30

Від Людмили Гурченко за тиждень до зйомок втік режисер

Від Людмили Гурченко за тиждень до зйомок втік режисер

25 листопада у столичному кінотеатрі "Україна" акторка 75-річна Людмила Гурченко презентувала свій фільм про сліпого піаніста - "Барвисті сутінки".

На подію завітали режисер Роман Балаян, ведучий та журналіст Дмитро Гордон, акторка Ольга Сумська, директор кінофестивалю "Молодість" Андрій Халпахчі.

"Театральний режисер, який мав знімати цей фільм, таємничо зник за тиждень до зйомок. Ми залишилися з оператором Дмитром Коробкіним, який відвідує режисерські курси. Тому він був головною людиною на зйомках. Оскільки фільм музичний, я сама написала музику. Тексти пісень не замовляли, а взяли вірші, які надсилали і дарували мені молоді люди. Також на мене лягли озвучування акторів, перезапис, монтаж. Ось тому моє прізвище стоїть у титрах. Але в кріслі режисерському я не сиділа, не казала "мотор, почали!", - розповіла вона.

Фільм знімали два роки. Через брак коштів зйомки кілька разів зупинялися. Продюсером "Барвистих сутінок" Людмила Гурченко взяла свого чоловіка Сергія Сеніна. Він також приїхав до Києва на презентацію фільму.

"Ми разом 18 непростих років. Пересварилися перші три роки спільного життя. Сергій Михайлович - людина вибухова, але швидко відходить. А я не відходжу, я ж скорпіон. Але він розумний і людина з гумором. Людина без гумору - це ж інвалід. Сергій чимось схожий на мого тата, може мене захистити. Я завжди була беззахисна. В мене виробився такий внутрішній момент боротьби, що я маю сама розрулювати всі ситуації", - поділилася актриса.

12 листопада Гурченко відзначила 75-річчя. До свята записала на радіо автобіографічну книжку "Мое взрослое детство". В ній розповіла про дитинство і прощання з Харковом.

"Взагалі я росіянка, але народилася у Харкові, закінчила українську школу. Всі предмети вивчала на українській мові. Дуже її полюбила. В Москві страждала від свого харківського діалекту. Мене висміювала в університеті півтора курси. Потім додумалася, як треба говорити, щоб з мене не сміялися. Через це стала зовсім чужою для себе і для всіх. Коли перші картини почали зніматися, тихо-тихо переводила свою вимову в щось середнє. Тепер уже привчила глядачів, що так і треба. Але харківського "шо вы говорите?" - цього давно немає", - сказала Гурченко.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Від Людмили Гурченко за тиждень до зйомок втік режисер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути