субота, 11 серпня 2012 06:34

Весілля Пітта і Джолі може відбутися в ці вихідні - ЗМІ

Весілля Пітта і Джолі може відбутися в ці вихідні - ЗМІ
Фото: Reuters

Бред Пітт і Анджеліна Джолі можуть одружитися в ці вихідні, пише The Sun. Таке припущення ЗМІ зробили після того, як у французький особняк пари приїхали родичі і друзі акторів.

Гості, включаючи батьків Пітта Джейн і Білла, вже з'їхалися в сімейний замок Пітта і Джолі Chateau Miraval на півдні Франції. Актори також запросили Роберта Прокопа - ювеліра, який працював разом з Піттом над обручкою для Джолі. Свято приурочене до 50-річної річниці весілля батьків актора, проте, за словами місцевих жителів, в особняку зірок готується масштабне торжество. За словами джерела видання, "всі стверджують, що це для Джейн і Білла, але багато хто вважає, що це може бути воно". "Приїхав навіть особистий ювелір Анджеліни", - зазначив співрозмовник видання.

Бред Пітт і Анджеліна Джолі познайомилися на зйомках фільму "Містер і місіс Сміт" у 2005 році, а про заручини оголосили 13 квітня 2012 року, після декількох років цивільного шлюбу. Дата весілля не повідомлялася, проте, за інформацією ЗМІ, торжество повинне пройти саме в Chateau Miraval. Серед гостей майбутньої церемонії - актор Джордж Клуні. "Джордж і Бред кращі друзі, він не може це пропустити. Зараз Клуні в своєму будинку в Італії, але він може прилетіти до Марселя за годину. Навколо особняка пари зараз справжня метушня", - зазначило джерело видання.

Зараз ви читаєте новину «Весілля Пітта і Джолі може відбутися в ці вихідні - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути