Ексклюзиви
четвер, 23 травня 2019 07:57

Весілля Насті Каменських і Потапа. Що відомо на даний момент

Автор: tochka.net
  Уже сьогодні, 23 травня, співачка Настя Каменських і продюсер та виконавець Потап можуть стати подружжям
Уже сьогодні, 23 травня, співачка Настя Каменських і продюсер та виконавець Потап можуть стати подружжям

Вже кілька тижнів усі обговорюють можливе таємне весілля співачки Насті Каменських і репера та продюсера Потапа. Офіційно артисти свої наміри одружитися не підтверджували, але й не спростовували.

Чутки про романтичні стосунки артистів ходили майже всі 13 років, від початку спільної співпраці артистів, навіть коли Потап був офіційно одружений.

Перша правдоподібна інформація про зіркове весілля з'явилася на початку травня. Коли один із запрошених на свято гостей розсекретив журналістам дату заходу. За словами співрозмовника видання, він має відбутися вже сьогодні, 23 травня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Настя шукає мільйонера": астролог описав гороскопи сумісності Потапа і Каменських

Пізніше в ЗМІ з'явилися і подробиці майбутнього весілля. Інсайдери повідомляли, що екс-дружина Потапа Ірина Горова стане не просто гостею, а дружкою на весіллі. Потім в мережу "злили" зашифровані запрошення на урочистість. У листівці зашифровані секретні дані, і з першого погляду зрозуміти, від кого ж запрошення, неможливо. Однак, якщо уважно розглянути запрошення, можна побачити ініціали артистів – переплетені П (Потап) і К (Каменських).

Автор: strana.ua
  У мережі показали запрошення на весілля Насті і Потапа
У мережі показали запрошення на весілля Насті і Потапа

Після того, як цю інформацію почали тиражувати ЗМІ, артисти всіляко ухилялися від прямої відповіді на питання, чи буде весілля. Але в одному з коментарів співачка зазначила, що на весілля запрошувати пресу не збирається, тому що це подія дуже інтимна. І цим фактично підтвердила, що свято відбудеться.

Українська співачка Настя Каменських (NK) виходить заміж. Названа також дата весілля. Така інформація з'явилася у ЗМІ. Як і припускали шанувальники, артистка нібито стане дружиною відомого музиканта Олексія Потапенка (Потапа). Організацією весілля нібито займається київське івент-агентство "GG PROJECT".

Зараз ви читаєте новину «Весілля Насті Каменських і Потапа. Що відомо на даний момент». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути