вівторок, 14 вересня 2010 15:25

Вегетеріанці розлючені на Леді Гагу через костюм із сирого м"яса

Вегетеріанці розлючені на Леді Гагу через костюм із сирого м"яса
Поява Леді Гаги на церемонії MTV Video Music Awards викликало гнів захисників прав тварин, пише газета The Guardian.
Справа в тому, що співачка, яка перемогла у восьми номінаціях, включаючи основну, вийшла на сцену у сукні із сирого м"яса.

Крім сукні, чобітки та клатч співачки також були зроблені з м"яса. Останній вона навіть дала потримати співачці Шер, коли отримувала нагороду.

Дизайнера, який створив вбрання, звуть Франс Фернандес. Він сказав: "Так, це справжнє м"ясо з м"ясної крамниці моєї родини", - цитує popcornnews.ru.

За словами самої співачки, вона "не хотіла образити цим вегетаріанців".

"Якщо ви знаєте, я найнезалежніша людина на землі. У цієї сукні багато інтерпретацій, але для цього вечора ... якщо ми не будемо відстоювати те, у що віримо, і не будемо боротисьза свої права у нас у всіх буде стільки ж прав, скільки м"яса на наших кістках. І я не шматок м"яса", - сказала Леді Гага.

Тим часом вибір співачки викликав люту критику борців за права тварин.

Засновник організації PETA ("Люди за етичне поводження з тваринами") Інгрід Ньюкирк припустила, що подібна витівка може негативно позначитися на продажахах її музичних альбомів.

Це вже не перший раз, коли Леді Гага проявила схильність до м"ясного одягу. Раніше вона знялася в бікіні з яловичини для обкладинки японського чоловічого журналу Vogue Hommes.

Зараз ви читаєте новину «Вегетеріанці розлючені на Леді Гагу через костюм із сирого м"яса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути