Ексклюзиви
пʼятниця, 13 серпня 2010 12:52

Леді Гага відмовилася від целібату і буде займатися сексом з кожним

Леді Гага відмовилася від целібату і буде займатися сексом з кожним

Знаменита американська співачка Леді Гага в інтерв'ю радіостанції AMP зізналася, що вона по-своєму "забобонна" в сексі.

За словами співачки, вона вірить у те, що потрібно займатися коханням з тими, хто "по-справжньому тебе любить", намагаючись нікому не відмовляти.

"У мене дивні забобони з приводу сексу, - сказала 24-річна поп-діва. - Якщо ти не займаєшся сексом з тим, хто по-справжньому піклується про тебе, хто по-справжньому любить тебе, це може пошкодити твоєї енергії".

Також Леді Гага заявила, що намагається уникати випадкових любовних зв'язків, які, як їй здається, можуть пошкодити її творчості. Але відмовлятися від сексу вона не збирається.

Ця заява суперечить тому, що співачка говорила ще в квітні цього року.

Тоді Леді Гага в інтерв'ю телеканалу MTV зробила зізнання, яке вразило мільйони її шанувальників. Співачка сказала, що вона - целібат, тобто людина, що відмовився від сексуального життя.

Вона заявила, що за часів розповсюдження ВІЛ-інфекції та СНІДу її прихильникам теж варто задуматися про небезпеки сексуального життя.

"Це нормально - не займатися сексом, це нормально - розбиратися в людях. Я - целібат, і це прекрасно", - сказала Леді Гага в інтерв'ю MTV.

І далі: "Це нормально, коли вам не треба займатися сексом, щоб добре себе почувати. Якщо ви не готові, не займайтеся цим. А якщо готові - то на моїх концертах роздають презервативи".

Дивне ставлення співачки до сексу виявилося цієї весни на гастролях у Франції.

Таблоїди повідомляли, що вона категорично заборонила учасникам своєї трупи займатися сексом під час вояжу, пояснивши це тим, що хотіла б, щоб всю свою пристрасть вони виливали під час концертів на неї.

NEWSru. com

Зараз ви читаєте новину «Леді Гага відмовилася від целібату і буде займатися сексом з кожним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути