Ексклюзиви
субота, 02 лютого 2019 22:45

Ведучий "1+1" став лицарем XXI століття
3

На фото Єгор в образі романтичного мандрівника
Фото: прес-служба
На фото Єгор в образі романтичного мандрівника
На фото Єгор в образі романтичного мандрівника

Днями в Києві відбулася вечірка, присвячена креативному фотопроекту "Caballero Лицарі XXI століття". Це календар з популярними чоловіками-сучасниками, який був створений журналом "Наталі" спільно з фотографом Іриною Джуль.

Одним з героїв фотозйомки став український телеведучий Єгор Гордєєв. Він представив місяць листопад.

На фото Єгор в образі романтичного мандрівника, для якого відкритий весь світ. На правій нозі Гордєєва, як елемент образу, одягнений аксесуар - залізний обладунок.

Автор: прес-служба
  На фото Єгор в образі романтичного мандрівника
На фото Єгор в образі романтичного мандрівника

"Мужність - це готовність брати на себе відповідальність. Якими б не були наслідки. У 21 столітті не існує суто "чоловічих" професій, ролей в сім'ї та суспільстві, чоловік може по-різному виглядати, думати і позиціонувати себе, але відповідальність за свої слова і вчинки - первинна статева ознака чоловіка і сьогодні. Лицарські обладунки - відмінна метафора", - прокоментував Гордєєв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали імена нових ведучих популярного тревел-шоу

Підтримати Єгора прийшли його колеги: телеведучі Людмила Барбір і Неля Шовкопляс, а також Валентина Хамайко, яка несподівано для всіх з'явилася на вечірці разом з молодшим сином Андрієм, якому незабаром виповниться два місяці.

У фотосесії також знялися: Сергій Бабкін, Іраклі Макацарія, Ахтем Сеітаблаєв, Остап Ступка, Євген Кот, Андре Тан, Дмитро Шуров, Сергій Комаровський, В'ячеслав Узелков, Сергій Танчинець та Олег Лісогор.

Британська модель 26-річна Кара Делевінь взяла участь у фотосесії для модного дому Balmain. Разом з нею у кадрі побував і креативний директор бренду Олів'є Рустен.

Зараз ви читаєте новину «Ведучий "1+1" став лицарем XXI століття». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути