четвер, 16 червня 2022 11:37

Спецтема: Війна Росії проти України

Ведуча Хамайко пояснила, чому не виїхала з дітьми за кордон: "Відновлюю військовий квиток"
5

Телеведуча Валентина Хамайко зізналася, чому вирішила залишитися в Україні після початку повномасштабної російської агресії.

Зірка, яка із чоловіком виховує чотирьох дітей, розповіла, що вдома її тримає обов'язок. Хамайко має військове звання, як пояснила в інтерв'ю виданню "Факти".

"Я відчувала відповідальність перед країною, не хотіла її залишати. Я - медик, лейтенант запасу. І зараз відновлюю свій військовий квиток", - сказала ведуча.

Наголосила, що вірила й продовжує вірити в Збройні сили України.

"Росіяни воюють не з військовими, а з населенням, знищуючи людей. Це геноцид. Я не звикла тікати від ситуацій, а намагаюся їх вирішувати. У мене була й відповідальність перед колегами на роботі: я не могла просто розвернутись і втекти. Тому намагалася бути корисною на роботі й зберігати спокій", - додала вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ми вічність" - Кароль у річницю весілля показала щемливе фото з покійним чоловіком

Телеведуча Валентина Хамайко зізналася, чому вирішила залишитися в Україні після початку повномасштабної російської агресії
Фото: instagram.com/valentinakhamaiko
Зірка, яка разом з чоловіком виховує чотирьох дітей, розповіла, що вдома її тримає обов'язок
Коли почалися серйозні бойові дії у передмісті столиці, подружжя вирішило відправити двох старших дітей за кордон
Сама ж Хамайко з чоловіком і двома молодшими дітьми лишилася вдома
Зірка, яка разом з чоловіком виховує чотирьох дітей, розповіла, що вдома її тримає обов'язок

Хамайко зізналася, що з чоловіком вирішили не приховувати правди від дітей. Сказали, що Росія напала на Україну.

"Сказали, що триває війна. Це не гра й не спецоперація. Рано-вранці 24 лютого вони всі прокинулися від вибухів, бачили вертольоти", - розповіла ведуча.

Будинок зірки розташований на околиці Києва. Тому, коли почалися серйозні бойові дії в передмісті столиці, подружжя вирішило відправити двох старших дітей за кордон.

"Дітей відправили в Австрію, де живе моя сестра. Вони поїхали з нашою знайомою до Львова, там їх зустріли родичі. До Відня добиралися протягом п'ять діб", - сказала вона.

Сама ж Хамайко з чоловіком і двома молодшими дітьми лишилася вдома.

1 червня відзначають не лише Міжнародний день захисту дітей, а й День батьків. Цьогоріч для українців ці свята мають особливе значення. Адже тисячі жінок виїхали за кордон, рятуючи від війни дітей, а чоловіки - обороняють українську землю від російської навали.

Війна, яку розв'язала Російська Федерація проти України 24 лютого, змусила багатьох українських родин розлучитися. Винятком не стали і зіркові сім'ї, які так само змушені жити на відстані з рідними і коханими. Кого саме зі знаменитостей розлучила війна, читайте у матеріалі Gazeta.ua.

Зараз ви читаєте новину «Ведуча Хамайко пояснила, чому не виїхала з дітьми за кордон: "Відновлюю військовий квиток"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути