неділя, 22 березня 2020 17:01

Вдова Кузьми Скрябіна розповіла, яка вона теща

Вдова Кузьми Скрябіна розповіла, яка вона теща
Минулого року єдина дочка Світлани і Андрія Кузьменка Барбара вийшла заміж Фото: прінт-скрін відео

Вдова Кузьми Скрябіна Світлана Бабійчук зізналася, яка вона теща.

Минулого року єдина дочка Світлани і Андрія Кузьменка Барбара вийшла заміж. Дружина музиканта розповіла, що вона сучасна теща, розповіли у "Світському житті".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скрябіну можуть дати звання народного артиста посмертно

"Я, напевно, не була класичною дружиною, тому я не можу бути і класичною… тещею. Так, я навіть не можу це слово вимовити, бо я не знаю, що це таке! Тому я не втручаюся зовсім у їхнє життя. Мене не цікавить, що вони їдять, мене цікавить те, що вони хочуть отримувати у цьому житті і як вони розвивають кар'єру та свої стосунки. Але я лише спостерігач, вони мають пройти свій шлях і головне, щоб вони були щасливі", - розповіла Бабійчук.

2 лютого 5 років тому в аварії загинув лідер гурту "Скрябін" Андрій Кузьменко. Музиканту було 47 років. Того дня Андрій на своєму авто Toyota Sequoia повертався із концерту в Кривому Розі. Близько 8:20 біля села Лозуватка Криворізького району Дніпропетровської області він на швидкості зіштовхнувся із молоковозом ГАЗ-53. Машину співака зім'яло вщент. Сам від отриманих травм загинув на місці. За даними поліції, Кузьменко виїхав на зустрічну смугу на заокругленій ділянці дороги, тому автомобілі не змогли розминутися. Тоді постраждали і дві жінки - пасажирки автівки Кузьменка та молоковоза. Їх доправили до криворізьких лікарень № 2 та № 9. Водій вантажівки значних травм не мав.

Зараз ви читаєте новину «Вдова Кузьми Скрябіна розповіла, яка вона теща». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути