четвер, 18 жовтня 2018 17:56

Вчені показали, як виглядатимуть майбутні діти принца Гаррі та Меган Маркл
3

Принц Гаррі і Меган Маркл

Джо Муллінс, з Вашингтону, переконаний, що майбутній син принца Гаррі та Меган Маркл матиме блакитні очі та коричневе волосся, а у доньки пари будуть темні очі та темне волосся.

Фахівець 17-ть років за допомогою спеціальної програми демонструє імовірний вигляд дітей зірок. Герцоги Кембриджзькі теж свого часу були цікавими містеру Муллінсу.

За допомогою спеціальної програми, стверджує експерт, він поєднує колір шкіри, волосся та очей, домінантні гени, риси та комплекцію майбутніх батьків і в результаті демонструє приблизний портрет малюка пари.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нова зачіска та дивні сукні: як Меган Маркл приховувала вагітність

Перед тим. як почати працювати на поліцію, фахівець був графічним дизайнером, тепер він допомагає реконструювати зовнішність зниклих дітей та відтворювати зовнішні данні за черепом.

"Протягом років я конструював фото для багатьох зірок: Бреда Пітта та Дженніфер Еністон, коли вони одружились, робив для Анджеліни Джолі. Коли працював для Кейті Холмс, хлопчик, якого я зобразив став копією їхньої майбутньої доньки Сурі", - говорив у 2012-му році фахівець.

Меган Маркл та принц Гаррі стануть батьками на весні 2019 року.

Зараз ви читаєте новину «Вчені показали, як виглядатимуть майбутні діти принца Гаррі та Меган Маркл». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути