вівторок, 16 жовтня 2018 14:17

Нова зачіска та дивні сукні: як Меган Маркл приховувала вагітність
12

Меган Маркл відволікала увагу від свого цікавого стану
Меган Маркл відволікала увагу від свого цікавого стану
Меган Маркл відволікала увагу від свого цікавого стану
Меган Маркл відволікала увагу від свого цікавого стану
Меган Маркл відволікала увагу від свого цікавого стану

Нещодавно стало відомо, що герцоги Сассекські стануть батьками.

Кілька місяців Меган Маркл вражала новими образами та дивними сукнями, щоб відвести увагу від свого цікавого стану до оригінального образу.

Які трюки використовувала Меган Маркл виясняло видання MailOnline.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На підборах та у вузькій сукні: Меган Маркл вперше з'явилась на публіці після новини про вагітність

З вибором вбрання Меган допомагає її близька подруга канадійка Джессіка Малруні. Вона вирушила з герцогами у тур по Австралії у якості стиліста.

Перед тим, як оголосити новину, Меган та Гаррі приземлилися у Австралії, на публіці зірка "Форс-мажорів" з'явилась з об'ємними папками, які притискала до грудей. На Меган був джемпер та широке пальто.

Нещодавно Меган Маркл та принц Гаррі навідались на весілля принцеси Євгенії. Там Меган з'явилась у пальто, яке не знімала на церемонії, вбрання належить марці, яка створила весільне вбрання акторки. На тому ж весіллі пара повідомила рідним, що чекають на первістка.

"Ми звикли бачити Меган у сукнях, які пасують її фігурі, тому важко не обговорити її виходи, коли вона вбирається у наряди більші за розміром. Пальто нижче коліна доречне у осінній сезон і не викликає занадто багато підозр. Мені сподобалось пальто, в якому Меган з'явилась у Сіднеї і стиль вцілому. Загалом цікаво спостерігати, як вона демонструє ноги навіть у пальто. Адже це робить образ не до кінця закритим і дає можливість не акцентувати увагу на вагітності , - говорить зірковий стиліст ресурсу Femail.

Меган у цікавому стані 12 тижнів, за чутками, вона завагітніла у середині липня. Раніше Меган вигуляла сукню з драпіруванням, що викликала хвилю критики.

Меган раніше завітала у королівську академію мистецтві у сукні від Givenchy, в якій вдалим фасоном майстерно приховала живіт.

За чутками мати Меган, Дорія, збирається тимчасово переїхати до Великої Британії, щоб допомогти доньці з дитиною після її народження.

Ще один трюк, щоб відволікти фотографів від своєї фігури, Меган запозичила у Кейт Міддлтон. Для цього герцогиня змінили зачіску.

"Ми завжди зацікавлені, що Меган Маркл носить, як виглядає її волосся, тому, можливо її випрямлене волосся, стало відволікаючим маневром, щодо питання вагітності. Вагітним жінкам не бажано робити хімічне вирівнювання, тому Меган створюють зачіску тепер довше. Раніше ми бачили її з локонами, що значно швидше робляться і їх можна не мити кілька днів", - говорить зірковий перукар Джейсон Колльєр.

Меган Маркл та принц Гаррі стануть батьками навесні 2019-го року. Кейт Міддлтон народила третю дитину цього року. Герцогиня нещодавно вийшла з декрету.

Зараз ви читаєте новину «Нова зачіска та дивні сукні: як Меган Маркл приховувала вагітність». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути