неділя, 08 лютого 2009 10:33

Варум і Агутіна тримає разом тільки дитина

Варум і Агутіна тримає разом тільки дитина
В інтерв"ю інтернет-телеканалу Russia.Ru відомий шоумен Отар Кушанашвілі розповів про зіркові шлюби і розлучення. На його думку, одна з найбільш зразкових пар вітчизняного шоу-бізнесу - Анжеліка Варум і Леонід Агутін. А в загальній ж зірки непостійні і жадібним до слави.

"Саме в мудрості Варум, а не на зірковості обох персонажів тримається шлюб. Тому що для Варум важливіше всього дитина, зростаюча в родині, і вона - звичайна жінка, яка іноді заробляє дуже великі гроші за допомогою виступів, це її робота. Але як тільки робота закінчується, вона дружина і мати, більше нічого ", - пояснив шоумен, пишуть "Дни.ру".

Як справедливо зазначив Кушанашвілі, дует - це завжди дві людини. "Будь-яка публічна людина - це самозакохана свиня в тій чи іншій мірі, включаючи мене. Я себе не відділяю від цього збіговиська хавроній. Дві публічні людини не уживуться разом ніколи, бо кожен інгредієнт цього дуету самозакоханий і переслідує свої цілі. У творчому союзі кожна людина - Нарцис, як їй здається, народжена тільки для того, щоб його ублажали, щоб тільки їй догоджав увесь інший світ, - упевнений шоумен. - І все б нічого, якби рівно так само не думала друга людина, яка рівно так само переконана у своїй чарівності - духовній і фізичній. Тому коли сходяться фігуристи, артисти, політики, бізнесмени і більш-менш медійні персонажі, зарозумілість підвищується з кожним днем ". В результаті більшість таких спілок закінчуються розлученнями.

Зараз ви читаєте новину «Варум і Агутіна тримає разом тільки дитина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути