Ексклюзиви
вівторок, 04 вересня 2012 15:47

Ванесса Параді замінила Джонні Деппа на мільйонера

Ванесса Параді замінила Джонні Деппа на мільйонера
Актриса вже кілька тижнів зустрічається з новим чоловіком Фото: gaganews.com.ua

Цивільна дружина голлівудського актора Джонні Деппа Ванесса Параді була помічена з новим чоловіком. Француженка поміняла артиста на мільйонера.

Ванесса Параді недовго страждала від самотності після розставання з голлівудським актором Джоні Деппом. Актриса вже кілька тижнів зустрічається з французьким мільйонером, засновником фірми з виробництва меблів Usinedeco Гаєм-Девідом Гарбі.

Як повідомляє зарубіжна преса, перша зустріч Параді і Гарбі відбулася в літаку під час перельоту з Лос-Анджелеса до Парижа. Однак в той момент Ванесса переживала важке розставання з Джонні Деппом і вона не була налаштована на нові стосунки. Тим не менш між мільйонером і актрисою пробігла іскра.

Так, за останній місяць їхні стосунки просунулися набагато далі. Ванесса і Гай-Девід провели разом кілька тижнів в її будинку і з її дітьми. Однак і Параді, і Гарбі утримуються від коментарів щодо своїх стосунків.

Зазначимо, що Ванесса Параді також не обговорювала з пресою подробиці розставання зі своїм цивільним чоловіком Джонні Деппом. "Я не хочу говорити про Джонні Деппа. Те, що сталося з нами, - це тільки наша справа". Однак французька актриса і співачка зізналася, що як і раніше вірить у любов. "Але я як і раніше вірю в любов і сподіваюся, що це почуття знову з'явиться в моєму житті. У мене немає особливо секрету щастя. Я думаю, що запорука щасливих стосунків полягає в тому, щоб хотіти цих стосунків", - повідомила в одному з інтерв'ю Ванесса Параді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я не маю рецепту щастя" — Ванесса Параді про розрив з Джонні Деппом

Нагадаємо, Джонні Депп і Ванесса Параді офіційно розійшлись в середині червня після майже 14 років спільного життя. У заяві, про яку повідомив представник Деппа, йшлося, що зоряна пара, чиї стосунки тривали з 1998 року, "розійшлась мирно". Представник актора також закликав папараці не втручатися в особисте життя дітей акторів - дев'ятирічного Джека і 13-річної Лілі-Роуз. Останні роки вони жили на батьківщині Параді, у Франції. Повідомлення про розставання пари почали з'являтися вже більше року тому. Обидва наполегливо спростовували чутки, посилаючись на виверти хронікерів, однак було ясно, що стосунки дали тріщину.

Зараз ви читаєте новину «Ванесса Параді замінила Джонні Деппа на мільйонера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути