понеділок, 16 грудня 2013 17:14

Валевська, Гришко та Кривошапко підтримали співами провладний мітинг

Автор: фото: Соціальні мережі
 

Кажуть, що за виступи на провладному мітингу "Збережемо Україну" українським зіркам пропонували втричі більші гонорари, ніж вони отримують зазвичай. Погодились лише співачка Наталя Валевська, співак Володимир Гришко, Олександр Кривошапко та білоруська група "Песняри".

Спочатку піар-менеджер Наталі Валевської В'ячеслав запевнив, що артистка на провладному Майдані не виступала. Після уточнення Gazeta.ua, що її все ж там бачило немало людей, він відповів, що взагалі нічого про це не знає.

"Я не можу прокоментувати це, бо я не знаю і з нашим продюсером про цю ситуацію ще не проговорив", - зауважив В'ячеслав.

Продюсер та чоловік Валевської Володимир Пригладь на телефонні дзвінки в понеділок 16 грудня не відповідав. Відомо, що 15 грудня Наталя Валевська дала свій сольний концерт в столичному "Палаці Україна".

Свій виступ на Європейській площі підтвердив Олександр Кривошапко.

"Так, я там виступав. Погодився з багатьох причин. Коли організовувався Майдан на Європейській площі, там була присутня чимала делегація з моїх країв: з Маріуполю, з Донецька, з Донецької області. Зі мною на переговори виходили люди, які живуть в одному місті з моєю сім'єю. Тому я виступав не за Партію регіонів, не проти опозиції, я виступав для людей на Європейській площі", - запевнив Кривошапко.

Анжеліка Рудницька у своєму мікроблозі на "Фейсбук" стверджувала, що багато зірок не погоджувалися на Європейській площі навіть за втричі більші гонорари. Відомо, що серед них є Павло Зібров та ймовірно, що і Віктор Павлік. Зібров, за його словами, навіть не цікавився, скільки йому хотіли заплатити.

Зараз ви читаєте новину «Валевська, Гришко та Кривошапко підтримали співами провладний мітинг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути