вівторок, 23 жовтня 2012 13:59

Валерій Леонтьєв приховує своє розлучення

Валерій Леонтьєв приховує своє розлучення
Співак живе сам у московській квартирі Фото: РИА Новости

Популярний виконавець Валерій Леонтьєв розійшовся зі своєю дружиною Людмилою. Зараз артист живе з самоті в своїй московській квартирі і не має наміру ділити з колишньою дружиною майно.

Нещодавно у ЗМІ з'явилася інформація, що Валерій Леонтьєв повністю перебрався з Америки до Росії, живе в московській квартирі, причому абсолютно один. Кажуть, артист розійшовся зі своєю дружиною Людмилою. Причому розкішний будинок в Маямі Леонтьєв залишив колишній дружині.

Однак деякі світські хронікери взагалі виступили з повідомленнями, що Леонтьєв розлучився ще шість років тому, проте зробив це в рамках суворої конфіденційності. Кажуть, Валерій і Людмила розлучилися без сварок і скандалів, залишившись друзями. Сам популярний виконавець не дає коментарів з цього приводу. Співак давно живе один і не відвідує дружину. У нещодавньому інтерв'ю Валерій Леонтьєв зізнався, що мріє про зміни в житті.

Відзначимо, що своє приватне життя популярний співак ревниво охороняє від журналістів, що час від часу породжує різні чутки навколо особистості Леонтьєва. То світські хронікери, побачивши дитину на руках у співака, заявлять, що Леонтьєв став батьком, то почнуть рахувати всю нерухомість виконавця, то взагалі заявлять, що у Валерія нетрадиційна сексуальна орієнтація.

Поживу для роздумів журналістам підкинув сам співак, заявивши про своє толерантне ставлення до гомосексуальності. "Як показують дослідження останнього часу, це зумовлено на генетичному рівні. А взагалі, мені здається, все, що створено Богом і природою, має право бути. Але якщо це гріх - тоді, виходить, Бог згрішив проти самого себе", - заявив Валерій Леонтьєв в одному з інтерв'ю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Валерій Леонтьєв спалив свої старі костюми

А нещодавно з'явилася інформація, що артист коле собі морфій через страшні болі в колінах перед концертами. Леонтьєв підтвердив, що страждає на болі, однак вони не настільки сильні, щоб йому була потрібна допомога знеболюючих. "Я робив кілька років тому операцію на меніску, а під час відпустки, який проводжу в Маямі, намагаюся показатися лікарю і підлікуватися. Але щоб співати на знеболюючих препаратах! Я, звичайно, фанат своєї справи, але я ж не божевільний самогубець! Так що ні морфій я собі не колю, ні кров християнських немовлят заради збереження молодості і здоров'я не п'ю!" - обурився виконавець.

Зараз ви читаєте новину «Валерій Леонтьєв приховує своє розлучення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути