середа, 17 червня 2009 14:34

Вагітна дружина Руні показала животик (ФОТО)
9

Фото: dailymail.co.uk

Подружжя Вейна і Колін Руні відправилися відпочивати на Барбадос. Там вперше дружина гравця збірної Англії і клубу "Манчестер Юнайтед" показала свій животик, що неабияк округлився. Адже не секрет, що Колін вагітна.


Після напруженого сезону сім"я Руні відправилася у теплі краї. Та і привід для цього був дуже приємний - вони вирішили таким чином відзначити річницю весілля.

І якщо раніше Колін прагнула одягати наряди, які б приховували вагітність, то в зеленому та помаранчевому бікіні зробити це було вже неможливо. Причому попрямували на пляж Вейн і його дружина майже відразу після виснажливого перельоту.


І відразу ж відправилися на сонячний пляж засмагати та купатися в морі. Кому-кому, а Вейну засмага не буде зайвою. Дивлячись на футболіста, складається враження, що той рік сидів у якомусь підземеллі.

Очікується, що перша дитина Колін і Вейна з"явиться на світ у жовтні. На питання, чи придумало молоде подружжя ім"я малюкові, Колін відповіла, що вони все ще не вирішили. Але при цьому додала, мовляв, нічого надприродного чекати не слід.


Новонароджений має все необхідне. Малюка чекає розкішна дитяча кімната в особняку, вартість якого складає 3,5 мільйона фунтів, в Престбері. Також у розпорядженні дитяти буде спортивний зал, домашній кінозал і охорона.


Перше фото майбутнього Руні потягне на 1 мільйон фунтів і повинно побити рекорд, раніше встановлений Брукліном Бекхемом.

За матеріалами Daily Mail, Gazeta.ru, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Вагітна дружина Руні показала животик (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути