середа, 08 лютого 2017 14:10

Вагітна Анна Сєдокова показала кругленький животик

Автор: Соціальні мережі
 

Співачка Анна Сєдокова зізналася в тому, що носить під серцем третю дитину.

На своїй сторінці в соціальній мережі Седокова опублікувала фото з великим животом, що свідчить про досить великі терміни вагітності. Вона вибачилася перед підписниками за те, що так довго зберігала свій стан в секреті, а також прорекламувала вихід нового відео, яке буде представлено в День закоханих 14 лютого.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Анна Седокова відпочила на яхті в бікіні

"З кожною прожитою миттю в житті, ти починаєш все більше цінувати і оберігати головне - свою Родину Ви вже вибачте мене, що довго мовчала, але це таке # ЩАСТЯ, про яке навіть боїшся прошепотіти чужій людині. Скоро я стану мамою в 3 раз і я дякую Богові за це диво! 14 лютого в День усіх Закоханих я представлю свою відео роботу і пісню "- написала вона.

Про батька дитини відомо не багато. Про нього відомо лише, що він допомагає Анні в бізнесі, оплачує її творчі витрати і життя в Лос-Анджелесі. Познайомилася Анна з батьком своєї третьої дитини на врученні музичної премії в минулому році. З чуток це була пристрасть любов з першого погляду. У Сєдокової є також дві старші доньки Моніка і Аліна п'яти і дванадцяти років.

Зараз ви читаєте новину «Вагітна Анна Сєдокова показала кругленький животик». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути