пʼятниця, 14 грудня 2012 14:22

Вагітна Яна Рудьковська розповіла про мертву дитину

Вагітна Яна Рудьковська розповіла про мертву дитину
У продюсера була перша невдала спроба народити дитину Фото: РИА Новости

Відомий продюсер Яна Рудьковська, яка перебуває на дев'ятому місяці вагітності, дала відверте інтерв'ю. Вона зізналася, що ця вагітність у шлюбі з Євгеном Плющенком у неї не перша. Виявилося, Яна втратила дитину на ранньому терміні.

Зараз продюсер Яна Рудьковська і її чоловік фігурист Євгеній Плющенко готуються стати батьками. Малюк, якому Яна та Євген планують дати ім'я Олександр, повинен з'явитися на світ у період з 30 грудня по 5 січня. Однак у нещодавньому інтерв'ю Рудьковська зізналася, що довгоочікуваний малюк не перший в шлюбі з Плющенком. Виявилося, в листопаді минулого року Яна втратила дитину на ранньому терміні.

"Можу вже про це сказати. Для нас це було страшною трагедією", - цитує продюсера Яну Рудьковська HELLO!.

Вона розповіла: "Я впала зі сходів в нашому будинку в Петербурзі. Несла велику купу вигладженої білизни і оступилася. У мене ж енергії багато, я сама вдома прасую, прибираю, перу. В Пітері в нас взагалі немає домробітниці, ніхто не вірить, що я сама все роблю, але це так. Я люблю домашню роботу, вона мене заспокоює, я переключаюсь. І підлогу помию, і виперу ... І ось так, шкереберть, я злетіла зі сходів. Про вагітність знали тільки Женя, його і мої батьки. Женя дуже допоміг мені пережити цю трагедію, вийти з депресії".

Однак ця історія залишилася в минулому, і зараз Яна з великим ентузіазмом дивиться в майбутнє. "Сьогодні я вже думаю про майбутнє, як відновити форму після пологів, швидше втратити свої кілограми, які я набрала, я вже шукаю дієти, приходжу в бутіки, дивлюся на одяг. Навіть їздила до Мілану і замовила вбрання свого колишнього розміру. Мене багато хто питає : "А раптом ти не схуднеш? Не боїшся?" Відповідаю: не боюсь. У мене стимул - я їду з Женею. І я повинна бути в "своєму" розмірі".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яна Рудьковська думає народжувати за кордоном

За словами Рудьковської, вони з Євгеном стали буквально одним цілим: "У нас любов була з першого погляду, з першої хвилини, як подарунок, як одкровення. Так і триває, тільки стає все сильніше і сильніше. У нас немає навіть побутових сварок. Ми настільки цінуємо ті моменти, коли ми разом, що не дозволяємо всяким побутовим питанням, дурним дрібницям заважати нашому спілкуванню. Народження дитини - новий етап, який, звичайно, змінить життя, але обов'язково на краще. А Женя ще хоче доньку. Так що, думаю, це не остання історія".

Зараз ви читаєте новину «Вагітна Яна Рудьковська розповіла про мертву дитину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути