вівторок, 21 січня 2020 11:18

В Україні почали скасовувати концерти російського дуету "Кролики"

В Україні почали скасовувати концерти російського дуету "Кролики"
На концерт у Броварах не було продано жодного квитка.

У Броварах, Фастові і ще в кількох містах України скасували виступи російського гумористичного дуету Володимира Данильця і Володимира Моїсеєнка "Кролики" , які підтримали анексію Криму Росією.

Концерт "Кроликів" у Броварах анонсували на 24 лютого в міському культурному центрі "Прометей". А вчора в театральних касах Броварів розповіли, що концерт скасовано, пише "Трибуна-Бровари".

Як повідомила начальниця відділу культури Броварської міської ради Катерина Мелікова, на концерт у Броварах не було продано жодного квитка.

Керівник компанії-організатора виступів "Кроликів" в Україні ТОВ "Проконцерт" Олег Єжель підтвердив, що концерти в Броварах, Фастові та загалом у Центральній Україні скасовано. Таке рішення ухвалили після розмов із міськими головами Броварів і Фастова. Мовляв, мери переконували, що не варто розпалювати конфлікт у суспільстві.

Водночас скасовано не всі концерти "Кроликів" в Україні. Жодних проблем із майбутніми виступами нема на півдні держави.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У США скасували концерт російського джазмена, який виступав у Криму

На сайті продажу квитків "Карабас" видно, що із позначкою "продано" тепер 4 анонси виступів – у Броварах, Фастові, Каневі та Переяславі. Водночас придбати квитки досі можна на концерти в Білгороді-Дністровському, Смілі, Южному та Олександрії.

У місті Трускавець на Львівщині скасували концерт російського гурту "Пламя", створеного ще в 1970-х у Радянському Союзі.

Зараз ви читаєте новину «В Україні почали скасовувати концерти російського дуету "Кролики"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути