Ексклюзиви
середа, 20 жовтня 2010 10:36

В Україні Міхалков п'є багато горілки і їсть м'ясо з керосином

В Україні Міхалков п'є багато горілки і їсть  м'ясо з керосином

У російського режисера Микити Міхалкова, якому 21 жовтня виповнюється 65 років, в Києві мешкає старий друг - режисер Роман Балаян, який у 1982 році на кіностудії Довженка зняв "Польоти уві сні і наяву" з Міхалковим.

За словами Балаяна він привітає Міхалкова телефоном, але приїхати на ювілей режисера не зможе.

"Але я все одно подарую якусь картину або що-небудь смішне, ще не вибрав. Він мені на моє 60-річчя подарував чашку Фаберже", - розповів Балаян.

Останній час режисери спілкувалися два тижні тому.

"Мене дуже хвилює те, що московські кінематографісти "погано дихають" в його бік, і я пропонував йому не дражнити їх - покинути пост голови Союзу кінематографістів Росії", - розповів він.

Дружба режисерів почалася з перегляду  фільму "Бірюк". З тих пір вони показують один одному свої фільми і роблять зауваження.

"На жаль, ми не відпочивали разом вже років зо два. А раніше це була гульня і кутеж! Колись я його пригощав хашем - це таке кавказьке блюдо. М'ясо настільки пахло гасом, що я його 8 годин варив - але запах все одно залишився. Я сам не їв цю гидоту. Але Микита Сергійович прийшов, поїв і сказав: "Слухай, перший раз ти такий хаш чудовий зробив!" Секрет був в тому, то перед цим я змусив його випити шість чарок горілки - так що запах гасу помічений не був".

В Києві Міхалков робить відвідувати Києво-Печерську лавру - ходить туди щоразу, буваючи в Києві. В останній раз, як розповіли в Лаврі, він приїжджав туди минулого року.

За словами співробітника сайту Києво-Печерської лаври Олександра Данилевського, в листопаді 2008 року Микита Сергійович відвідав літію (поминальне служіння) на могилі Петра Столипіна (він якось навіть піднімав питання в Росії про перепоховання мощів Петра Столипіна на російській землі, але на українське духовенство, за словами Олександра, з цим не виходив). Міхалков молився разом з духовенством до кінця, незважаючи на холодну погоду.

Нагадаємо, що фільм Міхалкова "12" був номінований на премію Американської кіноакадемії "Оскар".

"Сегодня"

Зараз ви читаєте новину «В Україні Міхалков п'є багато горілки і їсть м'ясо з керосином». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути